Propeler Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Drugari, jel vi ostajete ceo vikend u Vrbasu? Šta je razlika između subote i nedelje, ako se dolazi na jedan dan na koji je bolje doći?
level3 Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Pošto Honda klub organizuje ove godine zajedno sa Cannonom, jedan deo Hondaša će ostati 2 dana. Subota krećemo ranije da bi pripremili stazu i nedelju krećemo zadnji jer mora da se pokupi sav krš koji ostane iza Vas. Oni koji će da rade ta dva dana su: 1. Level3 2. Honda 3. JohnnyBLude 4. Pinhead Ko bude želeo da se pridruži radnoj nedelji nek se upiše ovde? Ko želi da se prijavi za Vrbas to može uraditi na Cannonu? Prošle godine je većina Hondaša ostala 2 dana a ostali su došli u nedelju uveče. Na Cannonu će biti objavljeno kad većina kreće iz Beograda a verovatno i na našem sajtu. 90% sa nama ide i Delta Automoto Honda
TRIO_driver Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Racunajte i na mene, a ja cu ovaj put da se potrudim da dovucem vise Hondi, posto nam je to blizu, i da najavim svima..E, sad, da li cu ostati dva dana, ne znam, jer planiram i 4 promoterke, mozda i pet, da zuje, plus ja i moja ekipa.. Videcemo jos, ima vremena, ali ja idem..
marinac Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Ja dolazim za sada samo u subotu, mada mozda i nedelja, ali to za sada ne znam za sigurno. Sto se tice pomoci, racunajte na mene cak iako dolazim na jedan dan.
nikolicji Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ajde ko je voljan da mi malo pojasni kako to u Vrbasu izgleda. Kako funkcionishe smeshtaj, kolko para treba i to. Potrefio se dok sam na odmoru, pa mozhda skoknemo do tamo. Ali sluzhbenim puntom, poshto se je makina trenutno na stolu.
TRIO_driver Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Da, i mene bi zanimalo, koji dan je bitniji? Jer ja bih mozda dosao oba dana, ali bi Hondase novosadske(ne racunajuci par mladjih, sto bi da ozeze na pravcu), doveo bitniji dan? Jel to nedelja?
Bane R Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ja najverovatnije, po treću godinu za redom, nisam tu
level3 Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Pa meni su oba dana zanimljiva. teško da mogu da preporučim. U subotu će te garant poludeti. Mi krecćemo u život a vi morate kući. Onda najbolje nedelja I subota i nedelja su 201m trke. Plan i program će uskoro niti postavljen na forumu i sajtu.
TRIO_driver Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Ako ti je lakse, ja cu ici i vracati se u subotu nazad, moram vratiti verovatno promoterke, pa cu opet paliti i u nedelju, zvacu vas sve da idemo zajedno, pa ces stici i na EXIT...
TRIO_driver Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Na kraju, koji je tacno plan, ali sto se tice HCS za VRbas? Treba mi detaljan opis, da znam sta da kazem ljudima, kad ih budem zvao.. Nisam nikad bio, cuo sam price, ali ne znam tacno, svodi se definitivno na paljenje guma, odmeravanje snaga i druzenje, ali molim detaljniji opis...
markokg1982 Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 nisam se kacio na cannon da vidim dal ima neki grupni polazak.. tamo smo na spisku e sada, ako ce par iz hcs da ide tamo ranije zbog obaveza, onda bi mi ostali trebalo da se organizujemo za polazak zar ne? trio, jel znas gde je taj alternativni put od NS do Vrbasa? cuo sam neku pricu ..valjda ne ide se prema ns nego levo do prvog semafora pa se tu ukljucuje na put za Vrbas... ajd pojasni ako znas, to je tamo kod tebe
TRIO_driver Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Pogledacu marsutu, pa vam javljam, bitno mi je da znam kada mi da krenemo, i sta cemo da radimo tamo.. Kad mi se objasni, onda cu ja izorganizovati ko zeli iz NS da ide za Vrbas, a onda se ujedno mozemo naci na autoputu, i da idemo zajedno.. U sustini, ako sam te razumeo Mare, zbog toga sto se radi nadvoznjak kod MB pivnice, moraju da se odaberu dva alternativna pravca. Jedan je kada dolazite do NS, umesto levo ka NS da se iskljucite, vi idete desno, ka Zrenjaninu i Kacu. Na tom putu cete doci do semafora, levo za Zabalj, desno za Djurdjevo(sela su u pitanju.) Vi birate levo. No, kad se izdogovaramo, postoji pumpa posle iskljucenja sa autoputa, tu bi vas cekali mi sa NS Hondama(treznim i pijanim ), i onda bi svi zajedno za Vrbas. Tacnu marsutu cu znati kad pogledam kartu uvece, grad, selo, korak po korak. Jos jednom, molim one koji idu ranije da pojasne kako i sta.Ja cu se cuti sa Saletom da vidim detalje, ali da ne bismo svi zvali, lakse je otkucati ovde.
TRIO_driver Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Informacija za sve Novosadjane, Vojvodjane i one koji stizu iz BGD kroz NS Ovako, NS Hondasi ce organizovano doci u nedelju, ako neko dodje u subotu, sa mnom, tim bolje. Nedelja 13.Jul 10h: Mi se okupljamo ispred TRIO u Futoskoj 102, 10.30h: Beogradjani i ostali, koji dolaze iz tog pravca, iskljucuju se sa autoputa BGD-SU, i ulaze u NS. Prvi semafor, ulaze u Partizansku ulicu. Drugi semafor, produzavaju pravo, prolaze OMV pumpu sa desne strane. Treci semafor, produzavaju pravo, ispod nadvoznjaka. Na cetvrtom semaforu, kod trznog centra MERKUR, skrecu desno! Posle pruge(300 metara od raskrsnice), na pumpi NIS sa desne strane, mi cemo Vas cekati! 11h Idemo za Vrbas, sledeca marsuta: NOVI SAD RUMENKA KISAC STEPANOVICEVO ZMAJEVO BACKO DOBRO POLJE VRBAS Do petka bi trebao da znam tacan broj, a u nedelju cu 101% znati tacno(ko dodje, dosao je.. ). Ukoliko trebaju neke informacije, mozete me naci na 063/573-985 Zivko Vidimo se u subotu i nedelju! Lista do sada sigurnih(editovacu kako mi koji javi) 1.TRIO_Driver Zivko 2.SaleR 3.Nenad Accord CB3 desni volan
level3 Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Za one koji dolaze u BGD i Beogradjane polazak je u subotu 12.07.2008 god.: Odatle kreće i ekipa sa Cannona. 09.30h. okupljanje kod parkinga ispred hotela Inter Continental 10.00h. kreće se za Vrbas Oni koji kreću u nedelju polazak iz Beograda je: 08.30h. okupljanje kod parkinga ispred hotela Inter Continental 09.00h. kreće se za Vrbas Prenoćište sa doručkom 1.600 din. Večera u Hotelu oko 600 din. Bazen i noćno kupanje za DŽ. Prijave za trku u subotu su od 11:30-12:30h. za nedelju od 11:00 - 12:00h. Svako ko se bude trkao mora popuniti prijavu i drugi deo prijave zalepiti na soferku. Kašnjenje se neće tolerisati.
markokg1982 Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 "Ovako, NS Hondasi ce organizovano doci u nedeljuNedelja 13.Jul 11h Idemo za Vrbas,... Prijave za trku za nedelju od 11:00 - 12:00h.Kašnjenje se neće tolerisati. pa ovo meni izgleda dosta usko sa vremenom.. sta sad.. ako ekipa koja krece u nedelju zakasni tj ne stigne na vreme za prijavljivanje, ne moze da ucestvuje u trkama.. morace ovo vreme da bude malo fleksibilnije
TRIO_driver Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Znam, zato menjam na 10h, tako da cemo ipak stici... Znaci, u 10.30h na pumpi...
markokg1982 Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Trio, ajd mi reci u koliko kod tebe onda.. i reci mi kod kog semafora po redu skrecem levo pa desno da udjem u tvoju ulicu? milslim da cu naci tj secam se al ajd napisi ipak.. ja cu doci do NS sam jer tesko da ce neko hteti da mi se pridruzi preko Pazove i Indjije pa preko Beske da izbegnem placanje putarine a ako hoce, dobrodosao je da mi pravi drustvo.
TRIO_driver Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Ako dolazis direktno do mene, onda budi kod mene u deset. Mi cemo onda svi zajedno do pumpe, da sacekamo od 11.30h, ako neko dodje za 15 minuta, ako ne, palimo za Vrbas all together! Imas broj moj, pa cemo se jos cuti! Do mene da dodjes, picis pravo od iskljucenja sa autoputa, dokle god ne dodjes da ti MERKUR bude na uglu!Onda LEVO, i ides pravo i na 4 semaforu(doduse 5, ali ne racunam taj pre skretanja, sto sluzi samo da bolesnici predju iz jednog dela bolnice u drugi), DESNO, i ja sam posle 300 metara sa desne strane, no prepoznaces zgradu, ogradu i bice verovatno kola ispred!
level3 Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Cekamo Vas sutra! I da pojasnim, posto me mnogi zovu i pitaju za kvalifikacije. Kvalifikacija nema. Mozete se potrkati u subotu i nedelju. Vazno je samo da dodjete na vreme i da popunite prijavu. Da na pomenem da na ovoj stazi (201m) imaju mnogi sansu da pobede jace automobile. Sve je u startu a ne u snazi. Provereno
marinac Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Marko, pokajaces se sto ides starim putem do Novog Sada da bi ustedeo 240 dinara. Probaj, pa mi javi kako trap na autu. Veruj mi, ne vredi ici tuda do N.S. A od N.S. se ide starim putem do Vrbasa, tako da je putarina u oba pravca 480 dinara. Od Indjije do Beske put nije ni za k.
kogoran Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Na tom putu kompanija HONDA ispituje izdrzljivost Honda vozila.
marinac Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 A jel oni placaju zamenu svega sto strada samo od jedne voznje.
Timothy Leary Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Ajd drugari da vam pozelim srecan put, i lepo se provedite. I posto je proslogodisnji pobednik klase sprecen da dodje ove, molim vas da prvo mesto ostane u klubu
Recommended Posts