level3 Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Glasaj gde želiš 7 Honda skup da se održi. Quote
Johnny B lude Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 A da se razumemo. Autokomerc/Ada Huja = Staza Usce = Nema staze ... Jel tako... Quote
Propeler Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Na autokomercu sam bio, to bas nije dobra staza za kola... Uska je i ima previse krivina. mislim da je huja bolji izbor. Quote
parezan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Pa moze na autokomerc, pa da vozimo karting uz neki popust To karavan govori iz mene Quote
TRIO_driver Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ja sam samo za stazu, jer jednom godisnje oni koji bi tamo, je i cekaju, ima mesta, a i oni koji ne bi, uzivaju makar da gledaju.. Huja mi je draga, mada bi probao i Autokomerc, zavisi od cene, mislim da AK ima bolje uslove za grupni skup(kafic, kamere, prostor, ambijent), tako da bi mozda tamo da probamo...Huju svi znamo kakva je, uvek moze ta solucija, ajde malo promene...Iovako niko ne vozi zapravo, tj. niko nije profi vozac, kad posle par krugova shvatis kako lomis masinu, ohladis se odma'... Quote
p1x1 Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ma bilo gde, samo da imamo stazu i da nije uska kao AutoKomercova. (znaci nek bude bar kao na Huji) Quote
Johnny B lude Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ja sam za stazu naravno, i Mozda da malo promenimo, pa pomislih Autokomerc, mada ako je uska i spora... onda sam pre za Huju. Ali u svakom slucaju, ako to finansije dozvole Bez staze nista @ Trio Ko bre nije pravi vozac @ Propeler `el ti frka od krivina Quote
Propeler Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 @ Propeler`el ti frka od krivina ma nije nego je preuska za kola a putanja ko da se vozis u kanalu... Jedina zanimljiva je ona poslednja desna krivina pred izlazak na startnociljni pravac, tu imas osecaj neke brzine... Quote
Pinhead Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Autokomerc cisto da se proba nesto drugo, ako ne - Ada Huja ( prethodno onesposobiti vlasnika kafica ) Quote
Dark Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Ma ljudi, bitno je da se druzimo ... al nece skoditi ako malo zasmrdi na gume Quote
level3 Posted April 6, 2010 Author Report Posted April 6, 2010 A da se razumemo. Autokomerc/Ada Huja = Staza Usce = Nema staze ... Jel tako... Kako sad usce nema stazu? Pa gde se onda odrzavaju trke? Kad mislim usce onda mislim u kopmletu. Ja znam da su ovde sve sami trkaci, te im moramo i obezbediti prikladnu stazu. Quote
Vladeta Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Dajte ljudi neku pravu stazu a ne ove za trotinete Quote
kamikaza Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 nek' se doda u glasanje i hungaroring, nije daleko Quote
Recommended Posts