VuArt Posted December 22, 2021 Report Posted December 22, 2021 Zdravo, interesuje me da saznam ima li u Srbiji i koliko primeraka Honde Legend prve generacije u kupe i limuzina verziji? 19ljuba82 1 Quote
Kabe Posted December 23, 2021 Report Posted December 23, 2021 Bilo ih je 5 da ja znam. Koje su preživele u prethodnih 20 godina, to je upitno. Da li si ti Nikola Vučković? 19ljuba82 1 Quote
VuArt Posted December 23, 2021 Author Report Posted December 23, 2021 Ja sam svojevremeno video jednu na Borakom jezeru u verziji coupe. Da jesam Quote
Kabe Posted December 24, 2021 Report Posted December 24, 2021 Moguće da si video jednog preživelog. Inače, znamo se Nikola iz neke oldtajmerske priče od pre sto godina. Kada je reč o Legendu, piskarali smo na temu njega nekad na TDB sa aspekta povezanosti između njega i Rovera: http://www.triodriver.com/automobilizam/honda-i-rover-spoj-dva-razlicita-karaktera-u-jedan/ Od ostalih informacija član givan je imao i sedan i coupe u super stanju: A i vandrftr 19ljuba82 1 Quote
Recommended Posts