GoGo Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Bravo kumeeee....'masingever' pravi slike za 10 he he...jel uspela ona sa naplatne rampe i Joniyevim diJodama he he... Quote
GoGo Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Hmmm.....slika koliko hoces,Hey a koju cemo mjuzu za MIX HCS 'zatvaranje sezone 2009' Quote
sale vti Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Evo slika za baba sere koje su ostal ekod kuce da gledaju nedeljno popodne Ijao ne mogu da ti ne odgovorim! Ova baba sera sto ti pise dok je gledala nedeljno popodne ocekivala je lepe vesti i odma malo potom dok ste se vi druzili sa curama i cevapima ja ( baba sera ) postala tata, cale, papa!!!ijuuuu... jupiiii, a sledece godine dovodim i malog j*baca da vam pokaze kako musa dere jarca!!! p.s. vidim ne trebam vam vise ja, naucili ste da uzivate lepo i bez mene... Quote
Savke VTI Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 koj ces nam doso drugi vti-jevac edit: btw ljudi svaka cast na slikama extra su ispale!!! Quote
Nemanja Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Lepe nove slike!! Jos jednom da kazem da je bilo vrlo pozitivno iskustvo,i da ocekujem jos bolje za otvaranje 2010-e. Mozemo da ubacimo i neku kameru za clipic. Verujem da je nas reziser Djura pun ideja koje treba realizovati Quote
TRIO_driver Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Otvaranje pomeriti za samo malo kasnije, to je i u planu, i cim temperatura bude 15-50 stepeni, ima da napravimo spektakl, ali pre toga, HCS Nova Godina,.. Quote
esmir_crx Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 kako extra fino druzenje svak cast Quote
Recommended Posts