Jump to content

Zatvaranje sezone 2009-Fruska gora (mutlimedija, utisci...)

Recommended Posts

Posted
...samo me bre slikate kako pokusavam da stanem u mini Honde...

Pa kad je smesno gledat tolikog coveka kako se pakuje u onoliki auto. :)

Aaaaa...gde je TRECA slikaaaa

Trecu sam obrisao slucajno na zalost a bila je dobra, TRIO gurnuo glavu ispod neke haube a krmenadla mu u jednoj ruci a lepinja u drugoj, pravi meshter... :mrgreen:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evo stigao i ja, sve je bilo odlicno, malo magla, malo sunce, klopa kao i uvek vrhunska.......Kume sada idemo na pilates da potrosimo kalorije :D

Elantra cupa odlicno, drzi u krivinama sjajno, da se nisam vezao pozadi Triu bi bili vlazni prozori na koje bih se lepio usled G sile :mrgreen:

A old school pumpa je GoGo-u narokala gumu na 2.2, vazno je da je izdrzala do BG-a.

Evo i malo slika, pozdrav svima.

usnUA.jpgusxT9.jpgusAni.jpgusPl9.jpgusWPA.jpgut5O9.jpgutdhA.jpgutpLi.jpgutuKA.jpgutHdi.jpguu0ar.jpguua90.jpguuf8i.jpguuhDr.jpguup6S.jpguuu69.jpguuz5r.jpguuBAA.jpguuO3i.jpguuVxJ.jpguv219.jpguv4wi.jpguveuS.jpguvju9.jpguvFWr.jpguw6n0.jpguwlkS.jpg

Posted

E evo da i ja dam svoj doprinos 8-) .

Fotke nisu bash neke niti ih je mnogo...ali nema veze,ionako je bilo nekoliko profi fotoreportera! :mrgreen:

Extra nas je vreme posluzilo i bash mi je drago shto je sve proteklo po planu i programu...sezona uspeshno zatvorena,a svi koji nisu prisustvovali..nek im bude krivo,i nek se potrude da se to vishe ne ponavlja 8-):geek:

v9uAJ.jpgv9OxS.jpgv9Tx9.jpgva4_S.jpgvacui.jpgvamsS.jpgvatXi.jpgvaBqJ.jpgvaGq0.jpgvaLpi.jpgvaQoA.jpgva_n9.jpgvb1Si.jpgvb4mr.jpgvb9lJ.jpgvbel0.jpg

Posted

Bilo je mnogo lepo, ja sam odusevljen. Hvala svima na lepom druzenju i veliki pozdrav za sve!

Evo i slikica od mene:

p.s. Jel ima neko filmice kad smo se jurili na autoputu? Ja nisam to snimio.

wdmw0.jpgwdrvi.jpgwdBtS.jpgwdNXA.jpgwdXW9.jpgwe1Vr.jpgweeo9.jpgweomJ.jpgweUNA.jpgwf6gi.jpgwfgeS.jpgwfle9.jpgwfvcJ.jpgwfAc0.jpgwfKaA.jpgwfU99.jpgwg870.jpgwgaC9.jpgwgi5A.jpgwgpA0.jpgwgx3r.jpgwgH20.jpgwgR0A.jpgwg__9.jpgwh7tA.jpgwheY0.jpgwhmrr.jpgwhtVS.jpgwhyV9.jpgwhBpi.jpgwhLnS.jpgwhXRA.jpgwioi9.jpgwivMA.jpgwiKKr.jpgwj3HA.jpgwjl9A.jpgwjsE0.jpgwjxDi.jpgwjA7r.jpgwjK60.jpgwjP5i.jpgwjZ3S.jpgwk82r.jpgwkwZS.jpg

Posted

evo i mene stigoh nekako na poslu do interneta :mrgreen: .desetka za skup i ljude.bilo je vise nego ocekivano.malo sam se ogrebao o rostilj :) al jbg sledeci put ja nosim vise za nekog tako istog novajliju 8-) sve u svemu bilo je super pa se vidimo nadam se opet ... :):ok:

Posted
E Mare da kazes striku ili dedi ili ko ti vec bese u Irigu da pod hitno otvara vulkanizersku radnju :) he he tnx na drustvu :)

Bas sam pricao dedi kako nigde nema vulkanizera, mogao bi da otvori tako nesto, ionako samo bleji :) . Svaka cast Kabe, profi slike :)

Posted

Evo i mene, zahvaljujem svim nasim vernim clanovima, koji su i ovog puta isli sa nama! Bilo nam je stvarno dobro. Moram da pohvalim kuma koji je ovog puta prevazisao sam sebe, definitivno. Rostilj je bio prva liga.

Takodje pozdrav za bata lude-a koga smo imali priliku da upoznamo na rostilju!

Na autoputu je bilo zanimljivo, VTI masine na celu kolone naravno, ali bio je tu negde i 1.4 hrle :)

NS ekipa mi se nesto brzo rasturila :|

Pozdrav svima, posebno nasem sponzoru :) bilo je odlicno!

Posted

c c c .... kakav covek :)

Elem, ja se izvinjavam drugarima sto sam naprasno morao da otkazem dolazak, nesam bio sposoban da ustanem iz mrtvi' ( raskalashni zivot i neprospavane noci ... ili je mozda ipak bio samo posao i neprospavane noci? hmm... 8-)

Elem drago mi je da ste se lepo proveli, drago mi je da nije bilo nikog da vas smara glupim vicevima o glupim zhabama.

'Fala na prijateljskom dozivanju u nedelju ujutru, culi ste se do Zarkova :mrgreen:

Kumu moramo da uradimo Honda kecelju podhitno, te custom viljusku za prevrtanje sa izgraviranim HCS logotipom. A da, i da ga posaljemo na fejs-lifting obavezno, otkako je smrshao izgleda k'o Elizabet Tejlor u 5 ujutru 8-)

Posted

Novi Sad je lep grad! :))) Fruska gora jos lepsa :) Ali 20 Honda na rostilju je nesto extra 8-) Bilo je super!!! Jako mi je zao sto sam morao ranije da odem...znam da zvuce otrcano,ali zena! :twisted::)

evo par slika i od mene:

1iu1Br.jpg1iulyA.jpg1iuH_S.jpg1ivESi.jpg1iw2OJ.jpg1ixh89.jpg1ixSyi.jpg1iylu0.jpg1iz0Tr.jpg1izRgr.jpg1iAE9i.jpg1iBtxi.jpg1iCvo0.jpg