Propeler Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 ...samo me bre slikate kako pokusavam da stanem u mini Honde... Pa kad je smesno gledat tolikog coveka kako se pakuje u onoliki auto. Aaaaa...gde je TRECA slikaaaa Trecu sam obrisao slucajno na zalost a bila je dobra, TRIO gurnuo glavu ispod neke haube a krmenadla mu u jednoj ruci a lepinja u drugoj, pravi meshter... Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Mislim da sam ga ja 'opalio' u slicnoj pozi sa Kumovim 'masingeverom' he he.... Quote
Vladeta Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Auuuu kume, svaka cast za rostilj! Quote
foRce Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Evo stigao i ja, sve je bilo odlicno, malo magla, malo sunce, klopa kao i uvek vrhunska.......Kume sada idemo na pilates da potrosimo kalorije Elantra cupa odlicno, drzi u krivinama sjajno, da se nisam vezao pozadi Triu bi bili vlazni prozori na koje bih se lepio usled G sile A old school pumpa je GoGo-u narokala gumu na 2.2, vazno je da je izdrzala do BG-a. Evo i malo slika, pozdrav svima. Quote
mareCIVIC Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Stvarno je sve bilo extra, ja prezadovoljan, svaka cast kume za rostilj, drago mi je sto sam upoznao jos novih super likova. Evo par slicica od mene: Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 E Mare da kazes striku ili dedi ili ko ti vec bese u Irigu da pod hitno otvara vulkanizersku radnju he he tnx na drustvu Quote
Savke VTI Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Evo i mene Ja prezadovoljan,bilo extra druzenje,vreme krenulo sa maglom ali zavrsilo sa lepim suncem,bez kise fala bogu Rostilj bio odlican,kum je pravi rostilj majstor Quote
neshwill Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 E evo da i ja dam svoj doprinos . Fotke nisu bash neke niti ih je mnogo...ali nema veze,ionako je bilo nekoliko profi fotoreportera! Extra nas je vreme posluzilo i bash mi je drago shto je sve proteklo po planu i programu...sezona uspeshno zatvorena,a svi koji nisu prisustvovali..nek im bude krivo,i nek se potrude da se to vishe ne ponavlja Quote
Vladeta Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Bilo je mnogo lepo, ja sam odusevljen. Hvala svima na lepom druzenju i veliki pozdrav za sve! Evo i slikica od mene: p.s. Jel ima neko filmice kad smo se jurili na autoputu? Ja nisam to snimio. Quote
zli_wuk Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 drago mi je da ste se lepo proveli jbg ja nisam uspeo da dodjem ali bice vremena Quote
Bata Lude Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 evo i mene stigoh nekako na poslu do interneta .desetka za skup i ljude.bilo je vise nego ocekivano.malo sam se ogrebao o rostilj al jbg sledeci put ja nosim vise za nekog tako istog novajliju sve u svemu bilo je super pa se vidimo nadam se opet ... Quote
GoGo Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Kabe Kabe....cccc... fotke su profiiiiiii...he he svaka cast Quote
Nemanja Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Kabe uslika kad se najmanje nadas Quote
GoGo Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Preciznije Kabe te opali kad se ne nadas... he he he Quote
GoGo Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Jel bre Kabe da te priupitam ja bre nesta he he a di ga je bre ona slika sto si me montiro na krovu uz limenku Quote
mareCIVIC Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 E Mare da kazes striku ili dedi ili ko ti vec bese u Irigu da pod hitno otvara vulkanizersku radnju he he tnx na drustvu Bas sam pricao dedi kako nigde nema vulkanizera, mogao bi da otvori tako nesto, ionako samo bleji . Svaka cast Kabe, profi slike Quote
Vedran Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Evo i mene, zahvaljujem svim nasim vernim clanovima, koji su i ovog puta isli sa nama! Bilo nam je stvarno dobro. Moram da pohvalim kuma koji je ovog puta prevazisao sam sebe, definitivno. Rostilj je bio prva liga. Takodje pozdrav za bata lude-a koga smo imali priliku da upoznamo na rostilju! Na autoputu je bilo zanimljivo, VTI masine na celu kolone naravno, ali bio je tu negde i 1.4 hrle NS ekipa mi se nesto brzo rasturila Pozdrav svima, posebno nasem sponzoru bilo je odlicno! Quote
Pinhead Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 A gde je Djura, nema ga nigde na slikama .... Quote
Vedran Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Eh da, zaboravih da napisem, Djura pica je ispalio (citaj:izdo ekipu). Riba! Quote
Pinhead Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 c c c .... kakav covek Elem, ja se izvinjavam drugarima sto sam naprasno morao da otkazem dolazak, nesam bio sposoban da ustanem iz mrtvi' ( raskalashni zivot i neprospavane noci ... ili je mozda ipak bio samo posao i neprospavane noci? hmm... Elem drago mi je da ste se lepo proveli, drago mi je da nije bilo nikog da vas smara glupim vicevima o glupim zhabama. 'Fala na prijateljskom dozivanju u nedelju ujutru, culi ste se do Zarkova Kumu moramo da uradimo Honda kecelju podhitno, te custom viljusku za prevrtanje sa izgraviranim HCS logotipom. A da, i da ga posaljemo na fejs-lifting obavezno, otkako je smrshao izgleda k'o Elizabet Tejlor u 5 ujutru Quote
ocory Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Novi Sad je lep grad! Fruska gora jos lepsa Ali 20 Honda na rostilju je nesto extra Bilo je super!!! Jako mi je zao sto sam morao ranije da odem...znam da zvuce otrcano,ali zena! evo par slika i od mene: Quote
Recommended Posts