Kabe Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Stigli, predivan dan, fenomenalna ekipa. Nesto vise o svemu kada se istreznimo Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Ha ha...kako ko Zahvaljujem se na logistickoj podrsci Nemanji i Bata lude-u pri povratku za Bg Quote
Nemanja Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 5/5 za zatvaranje sezone! Sve pohvale rostilj majstoru i ekipi! Hahaha logistika! Cruise control na 80,suvozac zaspao a ja brojim linije cak nas je i autobus laste obisao. Bitno je da si ti stigao kuci! Quote
parezan Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Jbg, ja sam odleteo bez pozdrava da odvezem ortaka za NS sa namerom da se vratim iii.... jbg.. No, vreme nas je odlicno posluzilo, a Boga mi i rostilj majstor Moglo nas je biti i vise, ali dobro, bar se nismo gurali Nadam se da su beogradjani stigli kuci sa dozvolama i bez manjka crvenih u novcaniku posto je danas nesto bilo plavih na putevima oko NSa, a gore se lepo zalivalo.. Bilo je svega, klope, pica, muzike a ko do sada nije znao, od danas pretpostavljam da zna i kako se pali CRX na kablove Pozdrav za ekipu koja je prisustvovala dogadjaju, ostalima vise srece drugi put -P.S.- Kabe, nadam se da vozis motor.. ..u supotnom cu svasta pomisliti Quote
Kabe Posted October 25, 2009 Author Report Posted October 25, 2009 Zahvaljujem se na logistickoj podrsci Nemanji i Bata lude-u pri povratku za Bg Nisi valjda vozio bez svetla?. Mi jesmo P.S.- Kabe, nadam se da vozis motor.. ..u supotnom cu svasta pomisliti Nego sta . Drago mi je sto smo se upoznali Quote
Propeler Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Pfh... stigo, odo popit jednu XXL kafu, slike kasnije... sve tri. Ciji crx ste palili na kablove? Neshwillov, jbg isisali ga narodnjaci! Quote
TRIO_driver Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Bas je bilo dobro, opet me je napunio Kum sa mesinom, jedva disem... Manje nego prosli put, ali opet, s obzirom na kako smo se organizovali, dobro smo i odradili, u svakom slucaju, drago mi je da sam upoznao HCS novopecenu piletinu, Nemanju, Vladetu, Bata Lude, itd, a taman sam Nemanji i Forcu pokazao da ipak Elantra nije bas tako kanta, vec da moze da se potera lepo, doduse pregrejali smo kocnice i diskove, ali nas plavi nisu zeznuli... Dajte slike, jer ja sam po obicaju samo pricao, pomalo jeo, a fotoaparat sam ostavio u kolima... Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Ma neeeeeeeee nego zbog gume he he....I juuuuu...umal da zaboravim zahvaljujem se i drugaru koji mi je priskocio u pomoc i izvadio KVALITETNU noznu pumpu kojom smo KVALITETNO naduvali gumu koja i sad stoji OK kao da nis nije bilo Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAA EEEEEEEEVVVVVVVVVVVOOOOOOOO IIIIIIIII SSSSLLLLLLIIIIIIIKKKKKIIIIIIIICCCCCCCAAAAAAA I serijal Quote
bandic Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 I ja sam naisao na patrolu i radar kad sam se spustao sa venca. Bilo je za dlaku. Malo smo se Dark i ja potrkali od semafora do semafora da vidimo sta 1.3 moze. Bilo je superiska, rostilj extra i drustvo. Cekamo prolece pa jovonanovo Quote
level3 Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Evo slika za baba sere koje su ostal ekod kuce da gledaju nedeljno popodne 10 hondi iz Beograda i oko 20tak hondasa i hondasica. Klope nikad vise. Kuvar do jaja kao i uvek. Ekipa super. Sledece okupljanje za Honda novu godinu. Ostatak slika sutra. Quote
Johnny B lude Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Extra bilo, kao i uvek, slika govori sve Ali moram da pohvalim Kuma, koji je ovaj put prevazisao sebe, sto se tice rostilja Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Aaaaaa... evo i par klipova...jbga njesra fon pa je slika losaaaaaa Quote
parezan Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Recite mi, nije valjda prosao skup bez guzenja ne valja se Jbg, ja i Propeler smo zaduzeni za odstojanje u koloni, ali na zalost danas nismo ni dosli, a ni otisli u koloni.. Jbg, ucimo se na svojim greskama Sad, samo solo Quote
Dark Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Druzenje je proslo EXTRA! Drago mi je sto smo se ponovo skupili u lepom broju. Zao mi je sto nas nisu SVI mogli da dodju ... al' bice toga jos!!! KUM se dokazao, kao i uvek! @bandic : crx letiiiiiiiiiiii Evo malo istorije : Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Kumeeeeeeee...kaci te slikeeeeeeee..da vidimo kako sljaka novi 'masingever' Quote
TRIO_driver Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 E, Propeler je otisao u koloni, i to iza mene, ali sam ja drzao desnu nogu spremnu, da opalim po gasu, za slucaj da hoce da procita do detalja sta mi pise na zadnjem staklu... Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 He he he...aaaa kad ono pozadi pise POPUST ZA CLANOVE HCS he he... Quote
Propeler Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Evo i od mene sve slike sto sam slikao danas: A sto se tice odstojanja, pa evo, ima ga... Quote
TRIO_driver Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Daj ljudi, daj bre da nadjemo nekog clana sa STREAM, CRV, ODISSEY i slicni modeli, samo me bre slikate kako pokusavam da stanem u mini Honde, te CRX, pa S2000, nije humano.. Quote
GoGo Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Daj ljudi, daj bre da nadjemo nekog clana sa STREAM, CRV, ODISSEY i slicni modeli, samo me bre slikate kako pokusavam da stanem u mini Honde, te CRX, pa S2000, nije humano.. A mozda bi ti ovako nesto odgovaralo, ako se zdogovoris s'Kumom he he.... Mislim da ti je taman Quote
Recommended Posts