Jump to content

AK47

Members
 • Posts

  1,301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Posts posted by AK47

 1. 2 hours ago, hundreder said:

  Pazi se kvacila (zamajca) i dizni kod toyotinih D4D. Kvacilo zamajac oko 800+e, a dizne oko 300, 400e komad! Denso dizne. I jako ces tesko uraditi eventualnu reparaciju. 

  2.0 od 90ks misim da nema plivajuci. Ne znam koje motore imaju te tvoje.

  90ks nema plivajući.

  Auto je bio u porodici 5-6 godina od 160k km do 260k km i bukvalno bez kvarova osim redovnog održavanja.

 2. U HANA-i sam kupio dosta delova, ugl za prethodnu Hondu (i svega par za sadašnju) i uvek ali uvek mi traže broj šasije. Za filter ulja mi traže broj šasije... :)

  U kit komercu sam kupovao zaštitne matice, tražili su mi broj šasije

  U euro 07 sam davno kupovao silene za preluda, tražili mi broj šasije pa još da im dam mere silen bloka pošto su imali dva silena pod istim part number-om

  Nerealno mi je da ti je iko od njih išta prodao bez broja šasije a naročito Hana... Jedino ako si kupovao metlice brisača :)

  Masu delova sam do sada kupio u kit komercu i nikad mi nisu tražili broj šasije
 3. HCS je odlicno prosao.

   

  Garaza forum je bio nedostupan punih 24 casa (i dalje nepogresivo po pravilu 1 od 7 dana), ali to je na kraju i najmanji problem - "nestali" su SVI podaci od 24. decembra do 13. januara iliti u poslednje 3 nedelje (od poslednjeg backup-a).

   

   

  BTW, edit radi kako i treba - ograniceno vreme da ne bi mogao neko da menja naknadno sta mu se cefne - tada diskusije mogu da izgube smisao kad neko pocne da "brljavi".

  Delija mora da su te podplatili cim ih branis  :wink:

×
×
 • Create New...