Jump to content

blackliquid

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blackliquid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Nista ti druze nisi skapirao, ja sve pricam iz najbolje namere, a ti udaras jedno te isto. Ja sam ti dao savet, ti ga prihvati ili ne. Ono sto sam ja pricao je nesto sasvim drugo, nema veze ko je radnik banke a ko ne, nego kako postupati sa tudjim poverljivim informacijama. I ovde nije naskodjeno Intezi ili meni ili bilo kome, sem eto potencijalno onome ko je tebi delio informaciju, i to je nerealno ali eto. Ako nista drugo Intezi su pomogli da mozda navuce jos nekog kupca. Kako god od svega ovoga ja ne dobih informaciju a mi udjosmo u glupu i nepotrebnu raspravu 😁 Ja cu svakako jos porazmisliti o pomenutoj Hondi posto sam bas skeptican, a i drugim CL u ponudi, CU su kao sto neko rece u losem stanju i preskupe za mene trenutno. Mozda cemo se i jos druziti, ko zna.
  2. Pa interni dokumen za zaposlene u banci, dakle imali su pravo da ga drze u rukama na placu. To sto tamo nisu bili svi zaposleni banke to je drugo, ali niko nije taj papir okacio na oglasnu tablu. Ti si podelio javno na forumu nesto sto je i dalje kao sto rekoh dokument, zbog tebe i tog nekog ko je tebi prosledio sam rekao, iz najbolje namere, ti prihvati kako zelis. Pozdrav.
  3. Ovu sliku sa cenama nisi smeo da podelis, interni je dokument i onom ko ti ga je podelio bi mogao u teoriji da napravis ozbiljan problem, iako su svi naravno to uradili, strasno je neodgovorno kaciti ga ovako javno. CIsto savet.
  4. Tako je gledali smo isti auto. Mene samo zanima da li ovi motori mogu imati nekih dodatnih problema ako su dugo stajali u odnosu na standardne.
  5. Nadam se da ne masim temu posto sam nov na forumu, a i registrovao sam se samo da bih postavio ovo pitanje u principu, a nadam se da cu i ostati clan ubuduce. Koliki je problem i kakve bi probleme potencijalno stvorilo to sto je Honda Accord 2008. 2.0 Benzin stajala bez pomeranja (a verovatno i paljenja) mozda i godinu dana, ali zasigurno 6,7 meseci? Zainteresovan sam za kupovinu ali je auto predugo stajao na jednom placu, inace izgleda sasvim ok, ima par ogrebotina nista strasno, bio je sluzbeni auto i presao je samo 90000, sto se ne dovodi u pitanje posto je firma ozbiljna i ni govora o vracanju kilometraze nema. Najveci problem svega ovoga je sto je prodaja aukcijske prirode, dakle nema probne voznje i nema majstora (ima ali moze pogledati samo na placu i to je to). Prilicno sam zagrejan za auto, a malo je reci da imam 0 iskustva sa hondama, ovakvim motorima a i generalno automobilima koji se dugo nisu vozili. Kapiram da bi mali servis apsolutno bio obavezan, promena akumulatora takodje. ali me najvise brinu problemi koji se mogu javiti.
×
×
  • Create New...