Jump to content

MilicTT

Members
  • Posts

    2,343
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

MilicTT last won the day on August 22 2023

MilicTT had the most liked content!

2 Followers

About MilicTT

  • Birthday 11/17/1970

Contact Methods

  • Skype
    Herr Milic

Recent Profile Visitors

1,548 profile views

MilicTT's Achievements

  1. Pozdrav iz Niša. Molim savet. U honda servisu su mi namontirali šolju amortizera tako da ona stralica na šolji ne stoji u pravcu kretanja vozila. Svemirac.da li utiče ova greška na trajanje šolje tj na brže propadanje iste ili na reglažu trapa? Ako je odgovor potvrdana da idem da reklamiram grešku.Hvala unapred.
  2. Pijem samo belo vino u umerenim količinama, ako će ti biti lakše.
  3. Evo ,ovo je jedno razumno objašnjenje,hvala Vedrane. Dajte da se više ne vređamo ovde na forumu jer nas sve povezuje ljubav prema Hondi. Da nije ovog auta nebih znao da postojite. To što mi neznamo nešto a vi znate ne znači da ste super ljudi. U mom poslu vi ste mala deca ali ja nikog ne vređam čak i kad postavi glupo pitanje. To je ljudski. Ljudi brinu o svojim ljubimcima i zato dolazi do ovakvih pitanja. Ne znam šta tu nije jasno. Gledali ste majstorsku radionicu. Ja samo logički razmišljam. Puno uključenja i isključenja sigurno utiče na kratak vek kompresora što se u praksi i pokazalo. Sad možda nisam u pravu ali podnosim dobro uvrede. Vozdra iz Niš.
  4. Jasno. Nisam.do.sada obraćao pažnju već posle radova. Hladi ok, samo.me.malo iritira to stalno pali gasi. Ok bi mi bilo da su periodi duži. Kad sam probao jednu sedanku isto tako radila klima i tada mi je izgledalo ok, na tuđem autu.😃
  5. @Deki777meni majstor punio klimu pre par dana i zamenio ventile na priključcima i primetio sam isto kao Kovač. Ranije toga čini mi se nije bilo toliko učestalo. Možda što se ispraznila. Zar neće tako brzo da rikne kompresor, sa toliko ciklusa? Kad uključim manual mod klime onda se čuje kompresor da isključuje i uključuje ali ventilator tada miruje. Bolje da pustim muziku jače i ne mislim.
×
×
  • Create New...