Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/07/2021 in all areas

  1. Auto ima distancere, i savršenu popunjenost blatobrana. Bez njih, uvučenije su felne, i možda si te slike video. Što se tiče felni, inicijalno su bile bele, a specifikacije su u prilogu. Accord ostaje, žena ne da, a i ja sam nešto nesiguran, tako da će Civic ići (ali ne pre kraja godine najranije). Idemo ka tome da Honda zameni Hondu, no videćemo.
    3 points
  2. Mislim ipak da je nesto drugo u pitanju. Auto je spusten, to znaci da bi trebalo da zadnji tockovi idu u minus oko 2 stepena (dodatno na oem -1°), a na slici stoje pravo ko strela a Accord CU nema podesavanje uglova nazad....ako ima camber-kit onda je to taman ta vizuelna "razlika" nakon vracanja uglova zadnjih tockova na normalu. Sjajno spakovano i sve to odlicno izgleda. Dokaz da ovoliki auto moze i na 17" da se lepo uslozi. Meni licno prija ovaj stil na 17 sa idealnim et-om. Boja titaniuma ovih Lenso se uklopila maestralno. Nesto drugacije ali izuzetno efektno slozeno sve. Bravo![emoji108] Neko je pitao koja felna...... Lenso 17x7.5 et43 (mozda et38) Project-D Spec E. Flow form (ili Flow forge) tehnologija izrade. Neka ispravi Zivko ako sam omasio negde. Sent from my LG-H990 using Tapatalk
    1 point
  3. Sredili smo i kociona kljesta, nerviralo me korodirana kljesta, pa smo ih sredili. Plus nove plocice nazad. Zbog poslovnih akvizicija i sirenja, mozda prodam Accorda i uzmem potpuno nov auto, ali gospodja ga ne da, jako se zaljubila. Verovatno ostaje jos neko vreme, ali ce zato onda crni FK2, moj Lexus i Ceed na dobos, da bi ih zamenila nova kola.. Videcemo.. Mozda i dodje nova Honda za sestru, i dalje joj se svidja HRV, taman izlazeci model sa dobrim popustima..
    1 point
  4. Ima Eibach opruge - 30mm, tako da je sa razlogom umoran, a sa distancerima ima sad savršenu popunjenost blatobrana. Felna je identična ona bela, samo ofarbana u titanium sivu. Gume su još od Mazde 3, mislim da su Riken, prošle godine stavljene nove. 225/50/17 dimenzija.
    1 point
×
×
  • Create New...