Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/16/2020 in all areas

  1. Dadas

    Honda NC 750 XA

    Dvotockasi su ljubav od malih nogu. Vozalo i probalo se sve i svasta ali svakao vredan pominjanja zbog zadnjih 7,8 godina surove eksploatacije je maxi skuter kymco downtovn 300 sa kojim sam pregazio oko 40hkm. Doslo je ipak vreme da se razidjemo i da uzimam nesto drugo. E sad, zbog posla kojim se bavim pitanje je sta uzeti za trckaranje po gradu!? Za vreme korone u glavi je bio samo jedan cafe naked bike i to honda cb650r, sa kojom uvece legnem i ujutro se probudim i cekam da korona prodje i da ju uzmem. Prodje “kao” korona i odem u Deltu kazem sta zelim ali covek se nasmeja i kaze na tvojih 1,94 na tom motoru ces izgledati kao da si detetu od 3 godine ukrao bicikl. Za vreme virusa sam sve klipove na YT odgledao oko tog motora i rekoh to je to i to je moj fazon retro motora ali opet novog bajka. Taj osecaj kad sam seo na cb650r i nakon 3 meseca maste i planova shvatio da to stvarno nije motor za moju konstituciju je neoposiv. Osecao sam se kao popisan! stavljam slike mog vernog sluge zadnjih 7,8 godina i mog novog mopeda iz naslova teme u koga se ipak polako zaljubljujem i shvatam da je to motor koji meni u stvari treba! vidimo se
    9 points
  2. Serdjo

    Mandarina cb500f

    Par fotki sa Navaka. Bas sam zadovoljan ucenjem, skinuo 4 sec od prvog puta ali sto je bitnije mnogo tecnije vozim, ja sam smireniji ispod kacige i polako se opustam i ubrzavam kroz krivine. Praksa cini svoje. Izmedju Londonskih kisa malo gasa po ravnicama. Imam i solidan klip zadneg stinta u nedelju, ali ce da potraje dok okacim.
    8 points
  3. Serdjo

    Mandarina cb500f

    kineski forum https://youtu.be/ctrDOpSHlUw
    2 points
  4. Serdjo

    Honda NC 750 XA

    Top!
    1 point
  5. sale vti

    Honda NC 750 XA

    Idemoooooooooooooo
    1 point
  6. Serdjo

    Mandarina cb500f

    Taj cb650r je bukvalno najlepsi nejked srednje klase koji sam video. Jesmo mi pomalo pristrasni ka brendu, ali motor izuva zvoni i prsti.
    1 point
×
×
  • Create New...