Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/16/2020 in all areas

  1. Vanredno stanje.. Radimo, ali pod specijalnim merama, i kad već nije standardna navala, pukao mi je film, treba nam izduvni ventil da ne pričamo o Korona virusu, i lepo ajde da se igramo pred kraj radnog vremena malo.. Lepo vreme došlo, zimske gume i felne idu u štek, a šta staviti, pitanje je sad.. Igrali smo se raznih opcija, ali na kraju je prelomilo: Lenso 7.5j x 17" ET40, sa distancima i 225/50/17 ya everyday ride. Boja je podložna promeni, kad dođe vreme za to. Kosei K3 7.5j x 18" ET38 sa distancima i roadslik 225/40/18 gumama za skupove. Boja je savršena.. Ostale kombinacije (polirani rub 10j x 17" i crne 9.0j x 17 ne pašu, preširoko..) Mene nije drmuo korona virus, već Feki virus.. 😆
    8 points
  2. @TRIO_driver ne znam zasto si skroman? Na osnovu Janka skale i raspolozivosti drvne sirovine, ljudi iz Trio motorsa su izabrali topolu koja zavrsava posao prenosenja tezine na vecu povrsinu a istovremeno miluju i ne ostecuju zastitnu masu patosa.
    2 points
  3. Стопиле су се на слици јер експозиција приликом сликања није била добра. На слици се не види, али уживо је вероватно друга прича, али и слажем се да му пре лежи нека сива или ганметал, чак размишљам и ја моје црне да пребацим у ган.
    1 point
  4. Idu specijalne gumene stope, bas za dizalice. Drvo se koristi za fosne i za dodatke kod menjaca recimo.
    1 point
  5. TRIO_driver

    Mandarina cb500f

    Ukidamo donacije Honda klubu! . Mada, nećemo se lagati, nikad nisam bio racer, od činjenica nećemo begati.. Da budem iskren, više me privlači ATV/UTV priča nego sam motor, pikiram neki plac na F.Gori, i onda će to imati full smisla, ozbiljno počinje da mi ide gradska gužva na živce.. Danas po F.Gori celo prepodne, odmor za dušu.. Malo sam se izdeformisao (verovatno od posla), više me privlači offroad, nego on road (osim ako je oldtajmer u pitanju).
    1 point
×
×
  • Create New...