Jump to content

Recommended Posts

post-3642-0-36626300-1354614082.jpg


Dragi Hondaši,


Ovom prilikom vas obaveštavamo da je u Web etar zvanično plasiran sajt (blog) koji se nalazi na adresi www.triodriver.com. Reč je o blogu svih ljubitelja auto-moto sveta, auto kulture, auto sporta, kao i azijatskih vozila na područiju balkanskog poluostrva pa sve do dalekih prekookeanskih zemalja.

Cilj ovog projekta je da objedini znanje, informisanje, trend, zabavu, hobi, kulturu i učini ih dostupnim svima onima koji žele da unaprede sebe, svoje “ljubimce†i učine svoj život uzbudljivijim.

Takođe, TDB predstavlja mesto na kome svaki pojedinac može da iznese svoje iskreno mišljenje i zapažanje, a takođe, po želji i da se uključi u rad pomenutog.

U ovoj temi, kao jedan od sponzora bloga obaveštavaćemo vas o svim aktivnostima, novim tekstovima, aktuelnostima, testovima, kao i svim drugim zanimljivostima koje će se ticati ovog kutka svih poklonika auto-moto sfere, kao i brendova koji nam dolaze iz istočnih zemalja.
Budite slobodni da komentarišete, razgovarate sa nama kako bismo uz dvosmernu komunikaciju svi zajedno učinili ovaj prostor što boljim i pozitivnijim.

Trio Driver Blog team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×