Jump to content

TRIO krstarica on the way - Toyota Supra 3.0 MA70


Recommended Posts

Čekam da završim novu halu i proširenje servisa (do kraja godine), pa ću prebaciti Luče u servis da se spakuje, ona je davno ofarbana.

Ista priča je i za ovaj projekat.

Meni je to uživanje, a ujedno mi je i nešto čime mogu da zaokupim majstore ako nema posla u servisu, jer svakako dobijaju platu, loše je da sede i grickaju nokte..

Jeste, to je taj, samo nije toliko plaćen.. :)

Stranac je i ne može da se registruje. Inače je neviđena limuzina, vazdušni jastuci, pliva, motor torkara teška, automatik divno usklađen..

Sad sam i našao plac gde ćemo dodatno parkirati vozila, a ima od 200-1200 kvadrata po potrebi, tako da leba ne jede.. 8-)

Nažalost, porodica i posao baš ne ostavljaju previše vremena, ali ja iovako nisam built not bought tip..

Link to comment
Share on other sites

Pitali me šta ćemo sa njom..

Pa..recimo da ne arčim FN2 na NAVAKu (iako će sva tri ova termina da odvozim sa njime), ali recimo jedan karting da se napravi, why not.. :cheese:

A kad sve to profunkcioniše, sve to ide na kraju u plavu Supru kao završni plan, a karting ostaje za neki novi motor, ko zna..

A najbitnije je da se igramo, i da to bude zajednički projekt, koji bismo peglali na NAVAKu, nekom driftu, dragu, ma bitno je da je dobra atmosfera.. :cheese:

Igranka bez granica (1).jpg

Igranka bez granica (2).jpg

Igranka bez granica (3).jpg

Igranka bez granica (4).jpg

Igranka bez granica (5).jpg

Igranka bez granica (6).jpg

Igranka bez granica (7).jpg

Igranka bez granica (8).jpg

Igranka bez granica (9).jpg

Igranka bez granica (10).jpg

Link to comment
Share on other sites

@sale vti Plava Supra je odavno želja da dobije V8, ali sve čeka svoj red. Lexus je naleteo LHD za male pare, na 30 km od mene, a gledam ga već 5 godina kao donora, hteo da dovlačim iz UK, kad ovo ponuda koja nije smela da se propusti.

O track, drift, drag i slično nisam ni razmišljao, ja sam vikend limo cruiser, otišao na NAVAK, napalio se i počeo da razmišljam u tom pravcu.

Odavno sam raskrstio da ti jedan auto bude za sve, zato ne vidim FN2 da će imati priču kao track weapon, već idem na na nešto lakše ala Colin Chapman style.

Mazda je ono što mi lično prija, sad trenutno nema gde da stoji u servisu da bi se spakovala, ali sa novom halom biće viška dizalica, a prvi pacijent biće ona.

Civic postaje jako popularan, i ne želim da ga prodam pošto mi te pare ne znače ništa u životu, a vremenom ću imati nešto što skoro niko nema u okruženju sa njim.

Bela Supra je kupljena opet za male pare kao donor delova, za plavu, a greota mi baciti karoseriju kad je RWD, nezavisna ramena napred nazad, gore dole, i još pride dva diffa LSD od turbo u šteku.

Što se ne bismo igrali, zadovoljili strast, ne košta nas puno, a može i marketinški da se iskoristi.. 8-)

I na kraju, test poligan da samo swapujem jednog dana ceo layout u plavu Supru, koja je final stanica i dobijem šta sam hteo - retro oldschool restomod widebody Supru sa V8 atmo, trubicama i izduvom..

 

@Josip 1UZFE je 4.0 V8 32v Lexus motor, svi furaju JZ, i pride je skočila cena... (da ne pominjem da sam mogao za slične pare da uzmem GS300 sa 2JZGE motorom - i dalje imam tu ponudu). Karting je školjka od Supre, sa roll cage i skraćena sa svih strana.. 

Just now, TRIO_driver said:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...