Jump to content

naliM

Moderators
 • Content count

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

naliM last won the day on August 19 2017

naliM had the most liked content!

1 Follower

About naliM

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/16/1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pa ne baš tako, to su samo problemi, ovo bi bilo maksikalno uopšteno, pitanja o svemu i svačemu, a ne samo problemi, sa dodatnim pomenutim informacijama u prvom postu. Tipa "Honda civic 8th gen 2006-2011 info, Q&A". Ovo za podelu u predstavljanju po modelima je odlična ideja, i slažem se da bi bilo ok i samo po modelima civic accord i sl inače bi se razgranalo dosta mada bi realno bilo super da su svi modeli određene generacije na jednom mestu. Nisam neki poseban poznavaoc honde i automobila uopšte (msm volim, održavam, trudim se i to je to :D), da jesam ne bi se borio za Q&A temu ali mi je posao takav da sam dosta za kompom a ne baš preterano zauzet pa bih mogao da odradim taj fizikalni posao prebacivanja tih tema u odgovarajuće podforume i sl.
 2. Aj ovde jedno pitanje/predlog kako god Da li bi možda bilo ok da svaki model honde ima svoju temu za "pitanja i odgovore"? Koliko sada vidim, u civic delu foruma npr ima samo lockovana tema sa brošurom. Ukoliko bi npr svaki model imao samo svoju temu za pitanja i odgovore: 1. Tu bi se napravio svojevrsni q&a vremenom koristan za uglavnom nove članove koji kada se pojave obično saspu pitanja na koja je uglavnom odgovoreno XYZ puta. 2. U prvi post mogu da se stave korisne informacije u vezi modela (servisi (to znam da ima već negde...), na šta obraćati pažnju kod kupovine (mislim da je na to odgovoreno milion puta) itd. 3. Veće šanse da neko dobije odgovor na svoje pitanje, jer neko ko možda ima informaciju ili šta god neće ići u lične teme članova gde se obično ta pitanja postuju. Topici članova o njihovim hondama bi onda ostala isključivo za novosti o njigovim ljubimcima. Eto, to mi palo na pamet jedno 100 puta da bi bilo praktično, ako već ima nešto slično na forumu, pardoniram.
 3. Možeš care da uređuješ forum a da se ne ponašaš ko bahati prostak. Ne brini, niko nije ni pomislio da ti uzme igračkicu. Edit: Level 3 Preterao si sa bezobrazlukom. Namerno citiraš post iznad i ako si upozoren + pritom vredjas. Postoje jos 2 admina, 2 moda i preko 5.000 registrovanih te ne smatram da je upitanju moja igracka, vec se moraju POŠTOVATI PRAVILA koja su jasno napisana. Šala je šala, a loš ego je loš i nije mu mesto na ovom forumu.
 4. Ne citiraj post iznad tvog. Evo i tebi prevoda: sram da te bude, i onog ko ti je dao da budeš administrator bilo čega bilo kad. Ovo tvoje ophođenje prema članovima foruma je prvo tvoja pa onda i sramota samog foruma. Administrator koji se ovako ophodi prema korisnicima očigledno nije zreo za funkciju koja mu je dodeljena. Ako mi kao članovi ne smemo da izrazimo mišljenje po nekom pitanju, lepo to naznačite u pravilima foruma, da ne trošimo vreme. Šta je lupetanje, što se nekome ne sviđa ovaj dizajn? Pa ovo se i ne može nazvati dizajnom, ovo je bela pozadina gde se jedva razlikuje kraj jednog i početak drugog posta. Naravno, apsolutno sam svestan da Mlađi (ili ko se već bavi time) trenutno izgled nije prioritet jer se bavio osposobljivanjem drugih stvari, takođe, niko nije ni očekivao da se na tome radi momentalno, ali ako više ljudi izrazi nezadovoljstvo, zašto da ne? Zar nije glupo da forum posle update-a izgleda ružnije nego pre? U krajnjem slučaju, to zaista nije ni bitno. Svi ćemo ga koristiti, na šta god ličio. Ono što je bitno je tvoje bahato i uvredljivo - ničim izazvano ponašanje. Još jednom, sram te bilo. Ko si ti da meni ili bilo kome govoriš da lupetam samo zato što sam rekao da je "novi dizajn foruma korak u nazad"? Strašno jbt. Ali strašno.
 5. Kad ti kao admin možeš da pišeš ko da imaš tli godine, možemo i mi "obični" članovi da lupetamo (čitaj: govorimo očigledne stvari).
 6. Što se tiče dizajna, ovo je veliki korak unazad, if i may, al ajde. Zato se ne update-uje nikad ništa dok sve radi kako treba ili nema neki major update, barem se ja držim toga.
 7. Uvek treba sačekati i drugu stranu da se oglasi pre donošenja bilo kakvih zaključaka...
 8. Forum ne radi sa mobilnog neta

  MTS. Hawaii Mate 9
 9. Dugo mi se to dešava, i nervira me, a evo sada sa novim fonom i dalje Dok sam nakačen na mob paket, uđem na forum preko tt, samo učitava i to je to, nikad ne učita... Sada sam testa radi rekao drugaru da upali Hotspot, inače smo na istoj mreži, sa njega sve normalno... Jel se to samo meni dešava ili?... Hawaii Mate 9
 10. Rođeni burazer tera 307 i ja ga ne bi vozio džabe da mi ga daju. Kao što neko reče, kvar za kvarom...
 11. RAM ZA TABLICE HONDA HCS

  1. Steva (2 para) 2. Roberto PA 3. Panter 72 4. Fakord mane 5. VladaBCS 6. Tomaks (2 para) 7. Gligorije 8. Mladjan (2 para) 9. Rale 10. Miloš 11. Nessa 12. Gile 13. miha 14.Bandić 15.Neshwill (2 para) 16. iceNick 17. Serdjo 18. Bad.toro 19. Vlaki Type S (ako Accord ostane) 20. Aca 21. Ugljesa 22. Branko 90 23. eraser 24. Milan
 12. RAM ZA TABLICE HONDA HCS

  Dajte da vidim kako izgleda?
 13. U poslednje vreme, čuje se neko brujanje iz predela zadnjih točkova. Društvo svi u fazonu "ležaj otišao", odnetk od lokalnog majstora, kaže da buku prave gume, da su ležajevi ok itd. Da li je to moguće? OIn kaže da je čest slučaj.
×