Jump to content

naliM

Members
 • Content count

  337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

naliM last won the day on August 19

naliM had the most liked content!

1 Follower

About naliM

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/16/1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ljudi hvala vam, svako mišljenje cenim. Odlučio sam se za Savu na kraju, poručene. Uz dve sportive u odličnom stanju, mislim da će za mene biti dovoljno.
 2. Treba da uzmem dve zimske gume. Pošto ni ovako ne vozim previše (ne idem na posao i sl), kontam da će mi posao odraditi za ovih par meseci i Sava ili Tigar. Vulkanizer mi se kune u tigar winteru, aj pre nego što poručim da pitam raju. Sava ili Tigar? Razlika oko 1000rsd u korist Save.
 3. 2017 FK8 TypeR GT

  A ja se još pitam da li da uzmem 2 tigra za mog svemirca! Pa uzeću 4 sada
 4. Nemam iskrneo pojma kako je rađeno, prošlo je dosta od kada ih je ugradio. Vozim normalno, bem li ga, ne žale mi se tj blicaju. Pa nije jbg, kaže "ne može, nema smisla, pukla plastika". Šta ja da mu kažem sem ok... Ako znate nekoga ko to radi provereno za slične pare (ne bih sad baš da puknem para za to koliko su novi farovi), cimajte na pp ili ovde... Kontam da ću svakako da zamenim sijalice.
 5. Ipak ništa od sređivanja, dečko kaže da je to ispucala plastika od toplote i da nema pomoći... Predložio da eventualno zamenim sijalice jer ove baš dugo stoje, i da stavim 4400 ili 600 umesto ovih 6300 (ako sam dobro popamtio kelvine), da budu skroz beli, i to je to. U suštini, ja sam se upustio u sve to jer nisam bio zadovoljan kako ovo sija trenutno, i da to utiče na kvalitet tj jačinu svetla. Koliko istrošena sijalica uopšte gubi vremenom na snazi?
 6. Ma iznutra je, nema šta.. Čekam da mi majstor javi kada da dođem. Javiću rezultate.
 7. Hvala Dule, ali to sam još letos odradio baš da bih bio siguran... Nije pomoglo za ovaj konkretan problem... Inače me da prostite jebe što živim u zgradi i parkinzi su krcati i nemam gde ni da ga čačkam sve i da hoću. Kada se bavim tim nekim sitnicama što je jako retko, oteram iza zgrade pa se tamo igram, inače, da imam kuću, i sl, druga bi se pjesma pevala.. A i realno, nije baš da sam vičan svim tim stvarima, pa za većinu stvari volim da dam ljudima koji će to verovatno uraditi bolje nego ja, osim naravno ako su neke banalnosti u pitanju gde je moja realno jako skromna kompetencija kada je u pitanju poznavanje automobila - dorasla zadatku.
 8. Rešio sam da se pozabavim farovima, spominjao sam to u jednom momentu. Imam neku "memlu" po njima, i nešto nisam zadovoljan kojom snagom sijaju xenoni noću, ne znam da li to utiče na jačinu svetla ali neću znati dok ne otvorim Verovatno se plastika malo istopila, pomutila od jačine istih. Uostalom, vidite sliku. Sad, ne znam gde bih to odradio, jedan dečko u lokalu koji je baš posvećen i pedantan mi je tražio 70e. Šta se misli o toj ceni, sa obzirom da ima više posla da se sve to odradi, Sale kaže da je korektna..
 9. 2017 FK8 TypeR GT

  Čoveče, isti betmobil. Mislim da će ova poslednja slika i najtvrdokornije pobornike "odvratna je desetka" da zamisli barem na sekundu.
 10. Čestitam, i naravno, još slika. Svakako planiram da završim i ja na 9ci jednog dana, možda to bude baš tvoj.
 11. Da, taj neki rad. Što se tiče vibracija na letu, mislio sam konrketno na auspuh. Ja ga pridržim, ono prestane, nešto se malo olabavilo kontam.
 12. Nemam blage odakle može da bude Rekao bih da je od napred, mada ko zna. Ne znam da li sam upotrebio pravi izraz - grebanje, ne znam iskrneo ni kako bih ga opisao. Što se tiče toga oko auspuha, izvalio sam da se čuju baš blage vibracije oko njega kada stojim, i kada ga pritisnem prestanu, sad, da li je taj lim ili nešto drugo, ali definitivno se čuje. Sve će to ovaj da pogleda za nekih 1000km
 13. Ne verujem, malopre sam pomislio da ti šutnem poruku Ja uzeo Alexa u liliju. Motul sprej ima po radnjama ovde po Pazovi, a imaš i na KP da poručiš pa stigne lepo kući. Što se tiče majstora, ja sam farbao nažalost cela vrata zbog te realno male površine i malog udubljenja, nerviralo me, nisam mogao da gledam. Sad, majstor je stvarno odličan za limariju ali mislim da on ne farba već ima nekoga ko to radi. Al pogodili su boju vrhunski. Inače, čuje mi se nešto kada palim auto posle dužeg stajanja neko kao grebanje, možda sekund, sekund i po. Mislim da je neko spomenuo nešto slično na nekoj drugoj temi... Ne znam šta je, reći ću majstoru da pogleda kada odem na mali servis.
 14. Evo i ja sam glancno motorski prostor po prvi put u životu, po Mlađinoj preporuci Alex Grasso i moram da pohvalim motulov sprej za vraćanje sjaja plastici, stvarno radi posao. Čeka me mali servis za 1000+ km a sa njim diskovi i pločice, biće papreno Koliki je neki standardan ler gas? Spušta mi se na nekih 0.7, tu negde? Inače, imao sam mali pehić, pošto nisam imao živaca usled ogromne gužve te se zavlačio u ušću između stuba i nekog džipa koji je po širini zauzeo celo parking mesto, malo sam izderao zadnja vrata, možda 0.5cm ulubljenje na manjoj površini odprilike dve raširene šake, ali sam ga odmah odvezao da se to sredi kod barem ovde legendardnog "meksikanca" - uradio stvarno odlično, pogotovu u smislu pogođene boje. Edit: slika šuntava, već skoro mrak pao, ništa svetla.
 15. Type S da se pohvalim

  Sećam se Mlađo da si pisao negde, ali ko će to naći Hvala momci.
×