Jump to content

Heinz

Members
  • Posts

    1,216
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Heinz

  1. Heinz

    DN67C DN7C

    Medvedi na oba puta? Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  2. Heinz

    DN67C DN7C

    Svaka čast za poduhvat, čestitke obojici. Nego ono oko bordela i pasa lutalica ostade nedorečeno nekako.
  3. Ja ovo tek sad vidim. Čestitke ekipi, vrhunska pustolovina.
  4. Da izjavim za Dnevnik da se kajem što sam pre par meseci izabrao BP za komplet kočnice. OEM bio preskup, ATE 8k razlika. Secaju kad se lagano staje (pred semaforom npr), kao da su ćoškaste gume. Tehnički prošao uredno pre 10 dana. Dogodine videćemo šta i kako. Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  5. Promeni tehnički. Ja volim da idem u Dunav, probaj kod njih, vidim da ih ima u Nišu. Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  6. Meni se upalilo na nekoj uzbrdici na Pelionu, stao na pola da propustim nekog pa pri kretanju iz mesta (kao po ledu npr). Resetuje se kad se pređe 30 km/h (ili 40, zaboravih).
  7. Meni se desilo prošle godine da su grešku majstora ispravljali (naravno) na svoju štetu, dali su mi i uslužnog Swifta za po NS dok se to ne reši. Svako ima pravo na grešku, ali i obavezu da je otkloni. Dva vozila održavamo u Trio, iako smo iz BG, i za sada nemamo nameru da tu nešto menjamo, jer nam jednostavno sve odgovara i zadovoljni smo uslugom.
  8. To je zbog venturija garant. Sa sekventom imam oko 20% vremena vožnje na benzin i dizne ne prave probleme (nije Honda u pitanju). Inače se poklapa i sa potrošnjom benzina, nekih 20% na godišnjem nivou. Pređeno je oko 65k km na LPG za 6 godina.
  9. I od mene sve preporuke za servis. Na sledećem servisu će biti za zamenu i zadnje pločice, ne znam zašto tako kratku traju iz prve ugradnje.
  10. Pitaj za svaki slučaj i KitCommerce, takođe su zvanični uvoznici. Pitanje za Tria: Honda Jazz 1.4 i-VTEC (2009), redovan servis na 35k km? Može i PP.
×
×
  • Create New...