Jump to content

TRIO_driver

Members
 • Content count

  9,443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

TRIO_driver last won the day on April 8

TRIO_driver had the most liked content!

About TRIO_driver

 • Rank
  HCS Sponzor
 • Birthday 08/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triomotors.rs

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad
 1. Zaludan pop i jariće krsti. Ova piksla ima ozbiljan potencijal, a mi ćemo se bože zdravlja igrati u do sledeće drift sezone sa njom, kako mi se čini..
 2. Da dignemo temu iz mrtvih, a uskoro ćemo i ostale.. Egzotika, Honda Pilot 3.5 V6, čovek je ljubitelj, vozio Legende, ovo će da da ženi, sebi uzima Acuru RDX..
 3. @sale vti Plava Supra je odavno želja da dobije V8, ali sve čeka svoj red. Lexus je naleteo LHD za male pare, na 30 km od mene, a gledam ga već 5 godina kao donora, hteo da dovlačim iz UK, kad ovo ponuda koja nije smela da se propusti. O track, drift, drag i slično nisam ni razmišljao, ja sam vikend limo cruiser, otišao na NAVAK, napalio se i počeo da razmišljam u tom pravcu. Odavno sam raskrstio da ti jedan auto bude za sve, zato ne vidim FN2 da će imati priču kao track weapon, već idem na na nešto lakše ala Colin Chapman style. Mazda je ono što mi lično prija, sad trenutno nema gde da stoji u servisu da bi se spakovala, ali sa novom halom biće viška dizalica, a prvi pacijent biće ona. Civic postaje jako popularan, i ne želim da ga prodam pošto mi te pare ne znače ništa u životu, a vremenom ću imati nešto što skoro niko nema u okruženju sa njim. Bela Supra je kupljena opet za male pare kao donor delova, za plavu, a greota mi baciti karoseriju kad je RWD, nezavisna ramena napred nazad, gore dole, i još pride dva diffa LSD od turbo u šteku. Što se ne bismo igrali, zadovoljili strast, ne košta nas puno, a može i marketinški da se iskoristi.. I na kraju, test poligan da samo swapujem jednog dana ceo layout u plavu Supru, koja je final stanica i dobijem šta sam hteo - retro oldschool restomod widebody Supru sa V8 atmo, trubicama i izduvom.. @Josip 1UZFE je 4.0 V8 32v Lexus motor, svi furaju JZ, i pride je skočila cena... (da ne pominjem da sam mogao za slične pare da uzmem GS300 sa 2JZGE motorom - i dalje imam tu ponudu). Karting je školjka od Supre, sa roll cage i skraćena sa svih strana..
 4. Tesko, red je već predugačak kod mojih zaposlenih, ali na kraju, to je moja igranka, razlika je što ja nemam vremena lično da umastim ruke, pa je kod mene matrica managed not built..
 5. Pitali me šta ćemo sa njom.. Pa..recimo da ne arčim FN2 na NAVAKu (iako će sva tri ova termina da odvozim sa njime), ali recimo jedan karting da se napravi, why not.. A kad sve to profunkcioniše, sve to ide na kraju u plavu Supru kao završni plan, a karting ostaje za neki novi motor, ko zna.. A najbitnije je da se igramo, i da to bude zajednički projekt, koji bismo peglali na NAVAKu, nekom driftu, dragu, ma bitno je da je dobra atmosfera..
 6. Jutro posle Mišeluka i ponoćne vožnje...
 7. Čekam da završim novu halu i proširenje servisa (do kraja godine), pa ću prebaciti Luče u servis da se spakuje, ona je davno ofarbana. Ista priča je i za ovaj projekat. Meni je to uživanje, a ujedno mi je i nešto čime mogu da zaokupim majstore ako nema posla u servisu, jer svakako dobijaju platu, loše je da sede i grickaju nokte.. Jeste, to je taj, samo nije toliko plaćen.. Stranac je i ne može da se registruje. Inače je neviđena limuzina, vazdušni jastuci, pliva, motor torkara teška, automatik divno usklađen.. Sad sam i našao plac gde ćemo dodatno parkirati vozila, a ima od 200-1200 kvadrata po potrebi, tako da leba ne jede.. Nažalost, porodica i posao baš ne ostavljaju previše vremena, ali ja iovako nisam built not bought tip..
 8. Čekao sam 5 godina da mi naleti, i evo ga.. Donor najboljeg japanskog V8 motora, 32v DOHC all aluminium, trkačko poreklo.. Prvo da bude donor jednog track vozila na bazi bele Supre, a kad se izigram, da se konačno smesti pod haubu plave, uz widebody kit, trubice i ozbiljan izduv, za atmosferskih 4.0 iz 8 cilindara, za vožnju vikendom po Fruškoj Gori..
 9. Da poslusam Saleta caleta...
 10. Da ostane u arhivi, skinuo sam mrak na Navaku.. Doduše, bolje motam na offroad stazi pored, ali tek ćemo se terati, vidim da niko više ne sedi u kafani, svi skidaju kile i delove sa Hondi, samo da dosegnu te magične 1.3xxxx Ali meni draža slika, sin ima ukus na tatu po pitanju kola...od celog parkinga, zna se za šta se zalepio..
 11. Biće na štandu, iako smo je izmenili u odnosu na TV emisiju, ali 95% što vidite je isto.
 12. Treba da počnem da se drogiram, možda me izađe jeftinije. Jutros otvorim okice i stigla nova isporuka, a u njoj...pa nešto lepo. DOT 2016, ali ganc novo, a stavićemo ih na jedne lepe 17, sa malo bezobraznom specifikacijom. A koji auto će ih nositi, nemam pojma, većina su mi 5x114.3 raspon.. Mada, stavićemo ih u salon novi, da budu ukras, stavićemo i neku cenu, jer na kraju, sve je na prodaju osim porodice, prijatelja i firme..
 13. Još ih nisam zaprimio. Prvo da ih probam kako idu, a ako se pokažu, pustićemo ih u slobodnu prodaju, a onda ću definisati sve parametre koje si me pitao.. Suština - brz rok isporuke, račun, garancija, a uskoro i u servisu kod nas balansiranje/montaža i centriranje trapa. Neće biti na stanju, idu po porudžbini isključivo, jer je hardcore tip gume.
×