Jump to content

TRIO_driver

Members
 • Content Count

  9,559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

TRIO_driver last won the day on June 6

TRIO_driver had the most liked content!

About TRIO_driver

 • Rank
  HCS Sponzor
 • Birthday 08/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triomotors.rs

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Može lock, neko drugi sada uživa u njemu, ali bar je pravi čo'ek da nasledi Toy story..
 2. Prisutnost vode u filteru goriva. Pošto se sećam priče kad smo bili u Tuzli koja je firma i čime se bavi, ja takvim firmama u Srbiji zbog otežanih uslova skratim interval na 10.000 km, a iako fabrika kaže da se filter goriva menja tek kad sija lampica, mi opet istom profilu firme menjamo na svakom servisu. I nikad nemaju problema, a voze se mnogo u offroad, kao radna vozila.. Lampice su nam se palile samo kod poljoprivrednika većih koji kupuju cisterne na gorivo, pa kad odstoji, ima i kondenzacije i vode unutra...jako retko se ovako dešava inače. Oni koji Dmax voze po asfaltu, može da pređe i 60.000 km sa jednim filterom goriva bez zamene i problema.
 3. Ne. Nisam više toliko lično u prodaji rezervnih delova, morao bih da okreneš direktno 021/529-278 moju prodaju, ako ima neki aftermarket, ili univerzalni aftermarket. Varalice nismo koristili, nemam iskustva.
 4. Nismo to radili, a i retko se desilo da smo pakovali menjac na EP, inace su dobri. Generalno izbegavamo igranje, jer komplikuje zivot svima.
 5. Mi možemo da nabavimo razne proizvođače, a na lageru držimo i prvo nudimo one koji imaju najbolji odnos cena/kvalitet i da do tada nismo imali problema sa njima. Bilo bi idealno da svi kupuju Honda OEM delove, ali to je nemoguće, tako da i mi moramo da pratimo tržište. BP je pakerska firma, kao i mnogo drugih prisutnih na tržištu, za sada nismo imali problema. Ako se pojave, promenićemo za taj model dobavljača dok ne nađemo novog pouzdanog.. Nadam se da sam pojasnio, tj. dao odgovor na pitanje..
 6. Može da boli, a može i da ne boli. Ali dok doktor ne pogleda u ordinaciji, cena popravke može da bude od 1 dinar do 100.000 dinara.. Prosto, dok ne znam koji deo se traži, ne mogu ni dati odgovor...
 7. Majstorov je auto uvek najgori! Jbg, sudbina dvestapedesetosmog vozila u garazi, prpvozam ga dvaput nedeljno ako imam vremena.. Mada, prodao sam gospodjin i30 upravo, pa sam joj dao da bude najbrza mama u gradu dok ne stigne neki auto manji od 5 metara u garazu.
 8. Spremanje pred Tuzlu roadtrip - tapaciranje volana ala crven konac. Kontrola kvaliteta - PROSAO by junior.
 9. Ovo je početak.. Suštinski, sad je tek prodaja vozila legla na svoje, sredili smo novu upravnu zgradu, tako da sad mogu da se posvetim servisu i mnogim detaljima koji su čekali na to-do listi dugo, duže nego što sam hteo..ali ono, upalo dvoje dece u međuvremenu, ja po običaju potcenio razradu posla i tako..
 10. Zaludan pop i jariće krsti. Ova piksla ima ozbiljan potencijal, a mi ćemo se bože zdravlja igrati u do sledeće drift sezone sa njom, kako mi se čini..
 11. Da dignemo temu iz mrtvih, a uskoro ćemo i ostale.. Egzotika, Honda Pilot 3.5 V6, čovek je ljubitelj, vozio Legende, ovo će da da ženi, sebi uzima Acuru RDX..
×
×
 • Create New...