Jump to content

TRIO_driver

Members
 • Content count

  9,343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

TRIO_driver last won the day on March 15

TRIO_driver had the most liked content!

About TRIO_driver

 • Rank
  HCS Sponzor
 • Birthday 08/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triomotors.rs

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad
 1. Biće na štandu, iako smo je izmenili u odnosu na TV emisiju, ali 95% što vidite je isto.
 2. Treba da počnem da se drogiram, možda me izađe jeftinije. Jutros otvorim okice i stigla nova isporuka, a u njoj...pa nešto lepo. DOT 2016, ali ganc novo, a stavićemo ih na jedne lepe 17, sa malo bezobraznom specifikacijom. A koji auto će ih nositi, nemam pojma, većina su mi 5x114.3 raspon.. Mada, stavićemo ih u salon novi, da budu ukras, stavićemo i neku cenu, jer na kraju, sve je na prodaju osim porodice, prijatelja i firme..
 3. Još ih nisam zaprimio. Prvo da ih probam kako idu, a ako se pokažu, pustićemo ih u slobodnu prodaju, a onda ću definisati sve parametre koje si me pitao.. Suština - brz rok isporuke, račun, garancija, a uskoro i u servisu kod nas balansiranje/montaža i centriranje trapa. Neće biti na stanju, idu po porudžbini isključivo, jer je hardcore tip gume.
 4. Nisu te, ovo su neke novi protekt, Profil neka marka poljska. Nisu bile skupe, probaćemo ih tri Navaka. Da znam sigurno da ću se stalno voziti track day u Srbiji i okolo, možda bih onda uzeo neke brand name. Ali, ne znam ni sam da li će to biti hir za ovu sezonu, izduvni ventil ili šta.. Meni je najveći problem slobodno vreme, ja ga hronično nemam..
 5. Misljenja kao dupeta, svako ih ima.. Zaljubio sam se u Milano red, ali ima ih 90% od svih FN2, moramo se po necemu razlikovati. A i ja sam dezurni ricer, meni je to u genima..
 6. I tako...stigla roba, a u robi nesto. Jos mi preostaje da se ne nalozim na trackday i bice dobro.
 7. Nešto ne ljubim akvarijum, iako mu je to trademark.. Napred nema svakako, ali nazad me nešto nervirao samo tako.. I kad te nešto nervira, ti to počešeš, tj. nabudžiš..:) I bi svetlo...ali bitno da je ostao crveni H znak. Prvo je bilo da lepimo folije, ali kaže nam drugar koji nam radi takve akcije da su počeli panduri da zezaju i za svetlosnu grupu, ne samo za stakla bočna, pa rekoh da ih ne nerviram, da ne misle puno..
 8. Kosei everyday, OEM trackday.
 9. Kako sam se posr.... po samom sebi danas, uf. Ali evo obećavam - slik gume na stock felnama i neću više sa track day ludilom.
 10. Naleteo sam na jednu sliku i momentalno se zaljubio (iako je očigledno HDR dorađena). Odradiću zadnja štop svetla i akvarijum u ovu priču, tek blago zatamnjenje, a posle ću i ostale detalje na karoseriji.
 11. Ima ih, kao i nalepnica koja ide na krak felne, ali moram prvo da uradim prstenove za centriranje po meri (nažalost sam sve rasprodao što paše na Hondu), pa onda stavljam. Čim stignem jednom dana, eto ih..
 12. Proslo me to vreme..auto za stazu je druga stvar - no limit. Davno sam razgranicio sta je igracka, a sta everyday ride. Meni je FN2 ipak svakodnevni auto, sve sto sam do sada uradio, a i ubuduce je samo da se poradi na estetici i uzivanju.
 13. Meni se nesto ne menja auspih, jer ne bih previse da privlacim paznju, niti ga spremam za trkanje. Stock izduv + KN pecurka je vise bnego dovoljno za zvuk VTEC zarad uzivanja. Igracu se sa drugim Civicom.. Vec je smor, dodjes na NAVAK, a FN2 za izvoz..
×