Jump to content

TRIO_driver

Members
 • Content count

  9,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

TRIO_driver last won the day on November 23

TRIO_driver had the most liked content!

About TRIO_driver

 • Rank
  HCS Sponzor
 • Birthday 08/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triomotors.rs

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad
 1. honda accord 2.0 4D PE SPORT

  Kasko je majka, i ja imam na svim vozilima full kasko. Uvek je 5% učešća ili 100 evra. Isplatilo se milion puta, za vozila do 5 godina nema umanjenja, preko toga ide neki procenat, ali i tu ima caka, samo morate prvo sami da isfinansirate priču. Kao servisu, nema slađeg posla od kaska, tu je zarada u paketu, a ne na malim servisima, zato svi veliki se i guraju da prodaju što više kola, pa po mogućstvu da idu na kredit/lizing, jer tu mora kasko..mada, svakom vlasniku novog auta bih preporučio kasko prvih par godina najmanje.. Ono što je mana jeste da onda sledeće godine premija bude veća.. Ja sam recimo dao belog Monstera jednoj redakciji, koja ne zna da vozi 4x4, i otkinuli poluosovinu i još štošta..3000 evra štete, sve pokrio kasko, ja učestvovao 100 evra. S tim da PDV pada na teret vlasnika, a osnovicu plaća osiguranje.. Po meni, Viener je najbolje, zavisi od procenjivača, ali suštinski, najjeftinije nije najbolje kasko, ima jako puno detalja koje treba znati.
 2. R

  Možda jeste Exedy kutija, ali nije set sigurno, OEM je Sachs mislim. Fabrike kvačila rade na fazon, da kupuju jedna od drugih, da bi imali što širu ponudu, tako da se često razmenjuju između. Ako se pokaže da klijenti hoće recimo Exedy set za N22, i prodaja opravda razvoj, onda će ga Exedy razviti (i poboljšati original rešenje). Dizeli izumiru, tako da se spremite na hibride i struju.
 3. Accord CL7 Sport 2006

  Realno, kola se ne popravljaju online, kao ni zub, ali tamo gde lečiš decu SMS, sve je jasno...:)
 4. CTR FN2 by Robi R

  Mislim da ću i ja da se poigram sa crnim detaljima, a da ostavim Milano red, baš je diskretna kombinacija..
 5. Accord CL9 Type S 2007

  Slobodno slikaj, nema šta da krijemo, nismo NASA..
 6. R

  Nije prva ugradnja na R, ali je na 2006-2011 1.8 Civic.
 7. pozz svima

  Zašto?
 8. Accord CL9 Type S 2007

  Čeka da preuzme sinhrone od Mlađe.. Biće, biće, samo da se gazda nakani..a kad padne sneg, onda čekamo Boga da vrati prognozu za letnje gume..
 9. Civic 1.5 vtec '96.

  Plače za redizajn štop svetlima..
 10. Mnogo ubava Honda!
 11. Ma, nije žena problem, ja sam oženjen poslom..
 12. Moja žena je kul lik, znala me je dosta pre nego što smo se našli, pa je znala da volim kola i šta to sve ide pride.. A kod srednjoškolskih ljubavi je problem što su sada sve udate i imaju decu.. Tako da mi ostao samo Type R kao sećanje na momačke dane i taj filing..
 13. Ubedi me Mlađa da uzmem sve sinhrone, još kaže pogledaj sve šta ima za FN2...jeste, pa da dođe kombi iz UK samo za mene..
 14. Mlađo, daj link za ojačane sinhrone, sheban 3 i 4, klasika, a menjaćemo i ležaj kad je već igranka, daj da se igramo do kraja..
 15. Pozzz...Vidim da si mjenjao set kvačila na FN2...Koja je oznaka, da se ne zajebem pri naručivanju...Kod exedya sam našao HCK 2057? Nisam siguran da je to 100% . Hvala unaprijed. Pozz

  1. TRIO_driver

   TRIO_driver

   Nisam još, pošto me upravo hebu sinhroni, malopre smo otvorili menjač..

   Mi smo nešto kombinovali na ime našeg iskustva, pa sad gledamo da li taj set kvačila paše na FN2.

   Za Type R je sve puta x2 naspram standardnih Hondi, mora da se naplati malo crveni znak..

   Javiću ti šifru.

   Po Exedy jeste ta šifra za FN2.

    

    

×