Jump to content

Robi R

Members
 • Content count

  797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Robi R last won the day on November 12

Robi R had the most liked content!

About Robi R

 • Rank
  CTR Driver

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slavonski Brod,Hrvatska
 • Interests
  obitelj,posao,Honda

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. CTR FN2 by Robi R

  Snimio i ja večeras pull od 170 do 250 kmh. Sve u 6. brzini. Može i bolje, ali zadovoljan sam. https://youtu.be/vZ9XMRpL8t8
 2. CTR FN2 by Robi R

  Pa eo ovako, moj R je bio na moru kod prvog vlasnika 6 god pa sad kod mene 4.5 god bez garaže i po ljeti i po zimi i nije matirao nigdje.
 3. CTR FN2 by Robi R

  DaRio hvala na objašnjenju Stigao još jedan u Sb, moj frend kupio, bio s nama na Navaku s vti-em pa prešao na 8.gen.
 4. CTR FN2 by Robi R

  Pozz ekipa. Da se i ja malo javim s nenadanim radovima. Propišalo ulje na semeringu poluosovine, promijenjeno, stavljen oem i ulje opet MTF 3. I promijenjen Master cilindar kvačila, stavljen zamjenski upola jeftiniji od oem koji se čeka skoro 3 tjedna. Mrsko mi bilo čekati, a nadam se da ce zamjenski izdržati neko vrijeme. I par slikica, jubilarnih 240000 km i dvije na kojima je malo prljav Poyi!
 5. 2017 FK8 TypeR GT

  Sale a koje ono ti imaš na Accordu? Sorry Djo na ot
 6. R

  I ja imam taj set, sad je na R cca 50000 km i prošao 5 Navaka,Grobnik i hrpu daily drive normalno i nenormalno i ok je. Tako da preporuka definitivno.
 7. 2017 FK8 TypeR GT

  Mnogi voze tigar, dobra je to guma!
 8. Civic 1.5 vtec '96.

  Kako samo dobro izgleda, može još slika!
 9. Honda CRX (VTi killer)

  Brutalno izgleda, što si škrt za slike, daj još koju! I kako moj frend Mr.He kaže, vidimo se na Navaku!
 10. Odlični radovi, svakako mf synchrotech sinhroni, te sam i ja stavio. A što se tiče amorta, propisao mi je samo zadnji desni na 220000 km i zamijenio sam oba zadnja s Mladjinim. A prednji su mi ok iako sad imam skoro 240000 km,a Mladjini prednji stoje u podrumu za svaki slučaj. Svaka pohvala za Sachs i bijela je etiketa
 11. CTR FN2 by Robi R

  Jbg, čovjek kaže da se osjeti, a ni meni se ne sviđaju krivine na koski zato sam izabrao OMP -ov. Kažem, vidjet ćemo
 12. CTR FN2 by Robi R

  Pa moj prijatelj Boža,isto vozi fn2, skupa idemo na Navak,Grobnik, a nagodinu i dalje, a vozio je i slalom s crx-om, stavio je Ultra racing prednji strut. Malo je drugačiji od omp,ali ima funkciju i kaže da se osjeti na upravljivosti. Tako da... Vidjet ćemo.
 13. CTR FN2 by Robi R

  Malo i kod mene vijesti. Okrenuo 239000 km , autić radi ko sat. . Promijenio ulje, opet stavljeno Titan Pro Race S 5w40. Uzeo mi oko oko litre od zadnjeg mijenjanja prije 6000 km. Promijenio i ulje u kočnicama, stavljen TRW dot 5.1. U daljnjim planovima sljedeće. -Vjerojatno remap. - Izmjena lanca,španera,klizača,vjerojatno oem. - Izmjena prednjih diskova, ako ne bude dba T3 4000, bit će opet oem disk koji se pokazao odličan za moj način vožnje. - Montiranje prednjeg i zadnjeg strut bara, povezivača muldi. Omp. I montirane zimske gume Goodyear ultragrip 8 na oem 18 u dimenziji 225 40 kao i svake zime.
 14. Sretno s R, daj još koju sliku
×