Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/24/2018 in all areas

 1. 4 points
  Zaludan pop i jariće krsti. Ova piksla ima ozbiljan potencijal, a mi ćemo se bože zdravlja igrati u do sledeće drift sezone sa njom, kako mi se čini..
 2. 4 points
  Skidamo se do gole koze..
 3. 2 points
  ISUZU D-Max proglašen za "Najpouzdaniji pikap" Za ISUZU D-Max, nakon što je pobedio na prošlogodišnjem MPG Marathon - velikom testu prosečne potrošnje goriva, a zatim proglašen „Pikapom godine“ od strane britanskog magazina WhatVan?, stiže nova nagrada za „Najpouzdaniji pikap“ kojeg je dodelio britanski specijalizovani časopis Professional Pickup & 4x4! https://isuzu.co.rs/isuzu-d-max-proglasen-za-najpouzdaniji-pikap/
 4. 2 points
  Po meni premnogo zapocetih projekata a ni na jedan se nije fokusiralo. Ja da volim to i da to zelim radio bi jedan po jedan i pakovao ih gotove. Ali ima nas razlicitih. U svakom slucaju to sto radis sa svim tim kolima je extra, ali jbga trajeeee
 5. 1 point
  kako ja da nadjem takvog muza [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my SM-G928F using Tapatalk
 6. 1 point
  Da dignemo temu iz mrtvih, a uskoro ćemo i ostale.. Egzotika, Honda Pilot 3.5 V6, čovek je ljubitelj, vozio Legende, ovo će da da ženi, sebi uzima Acuru RDX..
 7. 1 point
  Pitali me šta ćemo sa njom.. Pa..recimo da ne arčim FN2 na NAVAKu (iako će sva tri ova termina da odvozim sa njime), ali recimo jedan karting da se napravi, why not.. A kad sve to profunkcioniše, sve to ide na kraju u plavu Supru kao završni plan, a karting ostaje za neki novi motor, ko zna.. A najbitnije je da se igramo, i da to bude zajednički projekt, koji bismo peglali na NAVAKu, nekom driftu, dragu, ma bitno je da je dobra atmosfera..
×