Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/22/2019 in all areas

 1. 24 points
  Ok, prošlo je 2000 km od kupovine, vreme je za neku rekapitulaciju. Auto preregistrovan na mene, full kasko standard, vozi ga i žena i ja poprilično. Potrošnja bez da gledam, da se stiskam, ovo ono, 10-12 litara. Oduševljen sam autom, jer K24 nepoderiv, u made in Japan Hondi koja ima 96k km na satu, ovim tempom vožnje, znači da ću barijeru od 200k km dostići za jedno 10 godina. Do tada, trouble free vožnja. Udoban, leži odlično, ima mesta napred top, nazad taman za decu (kad porastu, menjaćemo ga za neki SUV). Tiho radi, odmara u vožnji, a kad zatreba da se poprangija, klackalice na volanu završe posao. Jako volim što je stari automatik, znači redovno održavanje i nema glavobolje, ne patim od munjevitog odziva na gas. Ono što mi se jako sviđa jeste što je prekrcan opremom, ima doslovno sve što treba, od grejača sedišta do memorije sedišta. Rale ga je već poprilično unapredio, tako da meni ostaju samo detalji da bi ga dodatno estetski oplemenio i modernizovao. Ono što je sigurno - nikakve mehaničke modifikacije neće biti (ništa remap, turbo, kompresor, aždaje u gepeku=. Estetika: - bočni pragovi (Modulo, Type S, itd), videćemo - gornji kačketić (da ne budem najgori od ostale CU bratije sa foruma) - felne za letnji setup: jedna opcija je Kosei K3 7.5 x18" sa distancerima (igraćemo se na zimu, samo da pustim opremu za vulkaniziranje u rad), druga opcija je Lenso 9.0 x 17" crne bez distancera. - parking kamera i kompletan prednji interfejs (da li maska i 2DIN navigacija), ili kompletan Android tablet zamena, videćemo. I to bi bilo to. Dobijem pouzdan auto koji ide uz moj karakter, osvežim ga sa novim tehnologijama i kamerom u rikverc (parking senzori su kul, ali svi ostali Dmax koje vozim imaju kamere, tako da sam se baš navikao), i estetski izgleda sportska limuzina u fullu. Sve u svemu, prezadovoljan sam autom, i bolje je nego što sam očekivao, mnogo bolje.. Čak i kad dođe do 200k km, pitanje da li da je prodajem ili ostavim u firmi da se koristi kao službeno.. I za kraj, gledam nešto svoj FB profil, i naletim na album koji sam okačio pre DESET GODINA, što bi se reklo: ko čeka, taj dočeka..
 2. 12 points
  Postala Novosadjanka prava, zena sutra tera prvi put na posao.. Zarazio sam i drugara, namontiran spojler kupljen u Kragujevcu..
 3. 2 points
  Ovo je nešto što bi već sad došlo u obzir (kao zamena za Accorda), ali idemo ka tome da zaslužimo stepenicu više - LS. Ako bude istina što najavljuju za olakšice, hybrid će mi biti jako interesantan, sa svim prednostima benzina i velike zapremine (plus manja potrošnja). Ne ide Accord nigde..
 4. 2 points
  Upravo. Ali ne pale me svakako, a s obzirom kakva je traznja, i ja bih ih prodao da su dosle sa autom. Nesto drugo od felni planiram, ali na prolece, zimu guramo sa OEM felnama.
 5. 2 points
  Jedna brzinska, sluzbeni i privatni (ko visoko leti, nisko pada).. Kad stignem, pozabavicu se temom kako valja..
 6. 1 point
  Za sve one koji misle da je CU izgubio bitku naspram Mazde 6: P.S. Cekamo odjavu tablice, daleko je Beograd..
×
×
 • Create New...