Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 02/24/2018 in all areas

 1. 23 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  Do sada sam se štekao sa slikama, a sada smo ispratili zbog bloga sve korake na sređivanju Tip R. Opruge Dihtung dekle Štelovanje ventila Utezanje detalja Ovo su nabacane slike, a skockaćemo uskoro tekstić. Overall, leži savršeno, izgleda još bolje, a moja kolena i leđa me samo gledaju i pitaju koji će mi to ________ u životu. Jednom se živi..
 2. 15 points
  Robi R

  Toy story - FN2

  Veliki pozdrav ekipi danas, druženje i mini meet u Novom Sadu vrhunski. Eo par slika.
 3. 5 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  I tako...stigla roba, a u robi nesto. Jos mi preostaje da se ne nalozim na trackday i bice dobro.
 4. 4 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  Naleteo sam na jednu sliku i momentalno se zaljubio (iako je očigledno HDR dorađena). Odradiću zadnja štop svetla i akvarijum u ovu priču, tek blago zatamnjenje, a posle ću i ostale detalje na karoseriji.
 5. 3 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  Nešto ne ljubim akvarijum, iako mu je to trademark.. Napred nema svakako, ali nazad me nešto nervirao samo tako.. I kad te nešto nervira, ti to počešeš, tj. nabudžiš..:) I bi svetlo...ali bitno da je ostao crveni H znak. Prvo je bilo da lepimo folije, ali kaže nam drugar koji nam radi takve akcije da su počeli panduri da zezaju i za svetlosnu grupu, ne samo za stakla bočna, pa rekoh da ih ne nerviram, da ne misle puno..
 6. 3 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  Krov, hauba, itd. no way, samo detalji, Milano Red mora ostati dominantna boja. A boja felni mozda i nije konacna, ali veca sansa je da jeste i da ce ostati i kvake i poklopac rezervoara u sivoj boji.
 7. 3 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  Prvo frustuk, ondaK na put.. Samo malo u tunelu paprike, nismo se peglali, vec ono lepse - druzili se.. Felna je ET32, 7.5j x 18". I legla je kao budali samar. A ja sam saznao svasta nesto o svojim kolima..
 8. 2 points
  TRIO_driver

  Toy story - FN2

  To sam i ja saznao na licu mesta.. Pustio bih onog ko me je i naucio sta ja inam da objasni razlike.. Izgleda da je moj menjao branike ranije, jer ima aftermarket ksenone, ali full kit sa sve prskalicama. Sve u svemu, i meni se svidja sto ima crne detalje, a dobice ih jos u buducnosti (spojler, retrovizori, mozda kvake...).
 9. 1 point
  Gledao I ja... Brutalno! Šta bi dao da sad po Tari D-Maxujem
 10. 1 point
  Gledah ovu emisiju i na TV...koliko dobro izgleda ova zver ja ne verujem!
 11. 1 point
 12. 1 point
  ISUZU vozila na DDOR BG CAR SHOW 06 Na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu BG CAR SHOW 06, koji će se održati od 22. do 28. marta pod kupolama Beogradskog sajma, kompanija Trio Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser ISUZU vozila, domaćoj publici će predstaviti čitav spektar modela ovog japanskog proizvođača https://isuzu.co.rs/isuzu-vozila-na-ddor-bg-car-show-06/
 13. 1 point
  toshiro

  Toy story - FN2

  Izgleda da su ovi momci iz Motoo servisa vrlo strucni
 14. 1 point
  Propeler

  Toy story - FN2

  Vid vid.. oba izduva su mu u funkciji, nije samo ukras na braniku onaj drugi.
 15. 1 point
  milosns

  Toy story - FN2

  Ladno vas je @TRIO_driver vodio na splavove I na Mišeluk. Jel palo odmeravanje snaga?
 16. 1 point
  Robi R

  Toy story - FN2

  Tako su iz zezancije moji drugari napisali
×