Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Lepo je očuvan sudeći po fotografijama. Neka te lepo služi, izvanredan je to dvolitraš i po današnjim merilima! Mišljenja sam da ova tema treba da bude u odeljku gde forumaši predstavljaju svoje Akorde.
 6. Uzivaj! Imao sam ja takvog istog, exec oprema je prava stvar Srecno!
 7. Срећно било! Нек те добро и у здрављу служи [emoji3] Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
 8. Trenk

  Moj Samuraj

  Hvala na zeljama. Jos sam pod utiskom. Ne mogu da spustim osmeh sa lica ceo dan. Cak sam primetio I zeninu ljubomoru :-). Ovih dana kad se slegnu utisci, pisem detalje i dalje planove.
 9. Lep,dobra oprema. Nek je sa srecom black knight VIII
 10. Pozdrav drustvo. Zovem se Vladimir. Iz Beograda sam. Predstavljam vam mog samuraja. Upravo sam ga kupio ali cekao sam ga strpljivo vise od 2 godine. Auto je bio u vlasnistvu mog poslovnog saradnika skoro 10 godina. 2007 god. 2.0 benzinjara. Executive Inace... Clan sam oko 2 godine a ovo mi je prvi post. Pa rekoh da probijem led :-).
 11. Hvala Mlađo, vrlo rado ću se javiti kada budem skoknuo do Beograda...pa eto da ih uporedimo.Inače je prethodna otišle za Beograd a i sin mi je dole na studijama, pa eto razloga da obilazim BG.Pitao sam za deltu jer nisam bio siguran da li ima problema sa ovim novijim modelima ako se ne održavaju u ovlašćenim servisima.Konkretno tvoj fk8, čini mi se da si pomenuo da nisu imali neke alate kada je išla neka intervencija oko točka.

 12. Pozdrav, pitanje za Subaru dizel motore. Sa raznih strana sam dobio informacije da su njihovi dizel motori imali jako velike probleme u prošlosti. Međutim našao sam informaciju da je 2010. godine izašla sledeća generacija tih motora, gde su radili na pouzdanosti tih motora. Imate li informaciju da li je i ta nova generacija problematična? Konkretno me zanima motor od 147ks koji se ugrađuje u Forestera od 2010. godine.
 13. Pozdrav, pitanje za Subaru dizel motore. Sa raznih strana sam dobio informacije da su njihovi dizel motori imali jako velike probleme u prošlosti. Međutim našao sam informaciju da je 2010. godine izašla sledeća generacija tih motora, gde su radili na pouzdanosti tih motora. Imate li informaciju da li je i ta nova generacija problematična? Konkretno me zanima motor od 147ks koji se ugrađuje u Forestera od 2010. godine.
 14. hocu i jaaaaaaa [emoji7] uvedite me u tefter Sent from my SM-G928F using Tapatalk
 15. Mislim da nema vise :/ Stampacemo nove
 16. Mlađo, ima li još koji ram za tablice, prethodni mi je otišao sa kupeom?
 17. Molim admine da razmisle o uvođenju opcije volkam...aktuelno je
 18. dobio sam info u medjuvremenu, od nekog ko te vec davio oko toga. Hvala.
 19. Ima li jos ovih Lenso na lageru ili je to bilo tada i nikada?
 20. Pa komplet swap sa papirima nema sanse da nadjes ovde za taj novac (mala ponuda). Ta cena u sloveniji je odlicna. To su prilicno stari motori, a trose se, tako da im je cena npr u uk veca od k20a2
 21. Sto to tako mislis? Sent from my iPhone using Tapatalk
 22. Taj ko nadje za 950 nece te uputiti
 23. Nije problem platit ću i 950 € ako je tu u Srbiji.Ako znate koga da prodaje molim vas uputite me k njemu Sent from my iPhone using Tapatalk
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...