Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Rešeno, čekao se @Pinhead da pošalje credentials.
 6. Ekipa je na terenu....radi se na resavanju problema. Molimo Vas za malo strpljenja...
 7. Pih, podigo php na 7.2 i odmah sraLJe. Opravis jedno, sjebes drugo. Sredicemo...
 8. kad se klikne na oznaci forum procitanim nece da automatski osvezi stranicu nego mora rucno. tako mi i na telefonu i na racunaru. nije problem samo bilo je lepo dok je radilo...
 9. Uvek imam po 15ak tabova otvorenih i kući na poslu, a samo hcr nema favicon... Što u tabu što u adress baru... Ok, možda sam malo i freak
 10. Favicon Sigurno si tab freak i imaš ih po 20+ otvorenih
 11. Jedna banalnost, jel problem da se ubaci neka od onih malih ikonica koje idu u tabove browsera i u adress bar pored linkova u okviru browsera?
 12. Može lock, neko drugi sada uživa u njemu, ali bar je pravi čo'ek da nasledi Toy story..
 13. "Being second is to be the first of ones who lose".

  A. Senna

 14. Dzoni je dao sve od sebe, ali me na kraju castio poliranje, jer je desna strana auta bas u jezivom stanju u smislu stanja farbe. Opet, lepo izgleda i daje nagovestaj kako bi mogao izgledati kad se ofarba.
 15. Prisutnost vode u filteru goriva. Pošto se sećam priče kad smo bili u Tuzli koja je firma i čime se bavi, ja takvim firmama u Srbiji zbog otežanih uslova skratim interval na 10.000 km, a iako fabrika kaže da se filter goriva menja tek kad sija lampica, mi opet istom profilu firme menjamo na svakom servisu. I nikad nemaju problema, a voze se mnogo u offroad, kao radna vozila.. Lampice su nam se palile samo kod poljoprivrednika većih koji kupuju cisterne na gorivo, pa kad odstoji, ima i kondenzacije i vode unutra...jako retko se ovako dešava inače. Oni koji Dmax voze po asfaltu, može da pređe i 60.000 km sa jednim filterom goriva bez zamene i problema.
 16. Ne. Nisam više toliko lično u prodaji rezervnih delova, morao bih da okreneš direktno 021/529-278 moju prodaju, ako ima neki aftermarket, ili univerzalni aftermarket. Varalice nismo koristili, nemam iskustva.
 17. Pozz, pitanje u vezi ISUZU D-max 1.9 DDI. Nakon pređenih cca. 15000 km, počinje se povremeno paliti lampica filtera goriva, te nakon nekog vremena se i ne gasi. Gorivo se sipa uvijek na istoj BP s kojom firma ima ugovor (važi za jednu od dvije-tri grupacije sa najkvalitetnijim gorivom). Je li u pitanju nešto što se rješava zamjenom filtera goriva?
 18. Pozdrav za Trio, imam jedno pitanje da malo oživimo temu. Da li možda imate katalizator za civic ep2 1.6 benzin? Nije toliko hitno, nego samo da znam okvirno cenu. Ili se više isplati da ga ne vraćam, nego samo da montiram varalicu za sondu?
 19. Ćuti ,da vidiš scenu. Nalazimo se negde u Beču gde neće da očita ni meni ni ćaletu navigaciju ,drzim ja jedan telefon ,ćale drugi ,nerivramo se ,stojimo na semaforu ,cekamo... I ja vidim ovaj retard ubacio u rikverc ,ali dok sam stigao do sirene on već udario. Ja već spreman da mu prevrnem auto na krov izlazi on i brblja nešto na švabskom, kao ja sam kriv sto sam na metar ipo ,dva od njega. Ja brbljam na engleskom i tako ,isprozivali smo se lepo i ja video da je samo pukao nosač tablice, reko' nosi se i ti i tvoj lupo kada na semaforu car ide u rikverc...
 20. Dobro dok je mali primerak, da je bilo nešto punokrvno tražio bi branik i kiler umesto rama za tablicu
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...